• BIST 9079.97
  • Altın 2323.714
  • Dolar 32.3523
  • Euro 34.949
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Bilal Ekşi kabin memurlarıyla buluştu

Bilal Ekşi kabin memurlarıyla buluştu
Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi kabin ekipleriyle buluşarak 2017 yılının genel bir değerlendirmesinin yanı sıra, 2018 ve sonraki yıllar için hedeflerinin neler olacağı hakkında ekipleri bilgilendirdi.

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi kabin ekipleriyle buluşarak 2017 yılının genel bir değerlendirmesinin yanı sıra, 2018 ve sonraki yıllar için hedeflerinin neler olacağı hakkında ekipleri bilgilendirdi. Kabin ekibinin sorularının içtenlikle cevaplandırıldığı toplantı sırasında sıcak ve samimi bir ortamın oluştuğu gözlendi.

Konuşmasının başında, yakın zamanda gerçekleştirilen Yönetici Zirvesi öncesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tüm Türk Hava Yolları yöneticilerinin Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde ağırlandığını belirten Ekşi, bu kabul ve Antalya’daki zirve sırasında gündeme gelen önemli başlıkların altını çizerek kabin ekiplerinden beklentilerini belirtti.

“Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından da ifade edildiği üzere, Türk Hava Yolları sadece ticari kaygılarla faaliyet göstermekte olan bir havayolu değildir. Bilakis Türk Hava Yolları, Türk insanı ile özdeşleşmiş olan misafirperverlik, yardımseverlik, güleryüzlülük gibi kıymetli pek çok değerin tüm dünyaya kültür elçisi misali taşıyıcısı konumundadır.” diyen Ekşi, yolcularla direkt temas halinde olan kabin ekiplerinden de görevlerini bu bilinçle icra etmelerini beklediğini belirtti. “Kabin içinde bizi diğer havayollarından ayıran bu başarınız için sizleri tebrik ediyorum. Ancak, ‘daha iyisi herzaman mümkündür’ anlayışıyla kendimizi hergeçen gün daha da geliştirmeliyiz.” şeklinde sözlerine devam eden Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, kabin ekiplerinin en önemli iki vazifesinin uçuş emniyetini ve yolcu memnuniyetini sağlamak olduğunu ve ancak bu iki görev lâyıkıyla yerine getirildiği takdirde bir havayolunun başarılı sayılabileceğini vurguladı.

29 Ekim 2018 tarihinde açılacak İstanbul Yeni Havalimanı ile birlikte Türk Hava Yolları’nın operasyonel açıdan pek çok avantaja kavuşmakla birlikte yoğun bir rekabet ortamına gireceğinin de altını çizen Ekşi, 2018 yılının 2017’ye nazaran her anlamda çok daha başarılı geçeceğine duyduğu inancı ifade etti. “Bizi rakiplerimizden farklı kılan ve misafirlerimizi bize bağlayan şey, kabin içinde sizlerin eliyle gerçekleşen o tılsımlı insani dokunuştur. Bu dokunuşun anahtarı ise çehrelerinizdeki içten tebessümdür. Sizleri herzaman gülümserken görmek istiyorum. Son 15 yıl içerisinde 10 milyon yolcu taşıyan lokal bir havayolundan küresel bir oyuncuya dönüştük. Dünyadaki havayolları arasında 30. sırada yer alırken şimdi 13. sıradayız. Ancak, hedefimiz en kısa sürede ilk 10 içindeki yerimizi almak. ” diyen Ekşi, 2016 gibi zorlu bir yılın ardından, hangi kademede görev alırsa alsın tüm Türk Hava Yolları çalışanlarının “Bir Olunca” mottosunda ifadesini bulan ekip ruhuyla neleri başarabileceğini tüm dünyaya göstermiş olduğunu hatırlatarak konuşmasını sonlandırdı.

Bu haber toplam 2556 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim