• BIST 9123.21
  • Altın 2323.393
  • Dolar 32.3527
  • Euro 34.951
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü personel arıyor

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü personel arıyor
Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, tecrübeli havacılık sertifikasyon uzmanı, havacılık simülatör uzmanı ve büro personeli alımı yapacağını duyurdu.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü,  tecrübeli havacılık sertifikasyon uzmanı, havacılık simülatör uzmanı ve büro personeli alımı yapacağını duyurdu.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklmada, "Genel Müdürlüğümüze, 6/6/1978 tarih ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulmuş olan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların ekli 1 sayılı cetvelinde bulunan sınav şartı aranmaksızın hizmete alınacak sözleşmeli personel pozisyon unvanlarından Havacılık Sertifikasyon Uzmanı, Havacılık Simülatör Uzmanı ile anılan esasların 4 sayılı cetvelinde bulunan Büro Personeli pozisyonlarına personel alınacaktır" denildi.

İSTENİLEN BELGELER

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü http://web.shgm.gov.tr/tr/genel-duyurular/ web adresinden temin edilecek ve müracaat sahibi tarafından doldurulacak fotoğraflı "İş Talep Formu"

BAŞVURU

Adaylar, Genel Müdürlüğümüzün İnternet adresinde ( Elektronik Başvuru ) yer alan başvuru ekranından elektronik ortamda 29 / 01 /2018 – 09 / 02 / 2018 tarihleri arasında başvuru yapabilirler.

Güvenlik soruşturması olumsuz neticelenen ve/veya başvuru ve işlemler sırasında gerçeğe aykırı beyanda  bulunduğu veya eksik evrak verdiği sonradan tespit edilenler ile istenilen belgeleri ibraz edemeyenlerin müracaatları geçersiz sayılacak, yerleştirmeleri yapılmış olsa dahi iptal edilecektir. Bu durumdaki adaylar hakkında genel hükümlere göre yasal işlem yapılacaktır.

Genel Müdürlüğümüz tarafından belirtilen nitelikte personel alımı ile ilgili her türlü duyuru Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü http://web.shgm.gov.tr/tr/genel-duyurular/  web adresinde yayımlanacaktır.

Başvuru sahiplerince, başvuru işlemlerinin başlamasından Genel Müdürlük tarafından göreve başlatmaya ilişkin tebligat işlemleri tamamlanıncaya kadar herhangi bir hak veya alacak talebinde bulunulamaz.

DEĞERLENDİRME

Büro Personeli pozisyonu için,  KPSS den belirtilen puan türünden başvuran adaylar arasından puan sıralaması yapılmak suretiyle alım yapılacaktır.
Havacılık Simülatör ve Havacılık Sertifikasyon Uzmanı pozisyonuna başvuran adaylara sözlü sınav yapılmak suretiyle alım yapılacaktır.
Sözlü sınav tarihleri ve nihai sonuç Genel Müdürlüğümüzün resmi internet sitesinde ilan edilecektir.

TEBLİGAT

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından belirtilen nitelikteki sözleşmeli personel alımı ile ilgili her türlü duyuru Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü http://web.shgm.gov.tr/tr/genel-duyurular/ web adresinde yayımlanacaktır. Yayımlanacak bu duyuru, tebligat mahiyetinde olacağından adaylara ayrıca bir bildirimde bulunulmayacaktır.

shgm_iç.jpg

Bu haber toplam 2127 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim