• BIST 9104.98
  • Altın 2325.019
  • Dolar 32.3529
  • Euro 34.9558
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

Bahreyn-Trabzon seferleri kış turizmini hareketlendirecek

Bahreyn-Trabzon seferleri kış turizmini hareketlendirecek
Bahreyn-Trabzon direkt uçak seferleri Doğu Karadeniz’deki kış turizmini hareketlendirecek.

Doğu Karadeniz Bölgesi'ndeki kış turizminin hareketlenmesi için başlatılan Bahreyn-Trabzon direkt uçak seferleri ile ilgili tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

21 Ocak'ta başlayan ve sadece Pazar günleri gerçekleştirilen uçuşlarla ilgili Trabzon'da bir otelde düzenlenen toplantıya İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Ayvazoğlu ve Türkiye Seyahat Acentaları Birliği'nin Doğu Karadeniz Yürütme Kurulu Başkanı Suat Gürkök ile organizasyon şirketinin yetkilileri katıldı.

Mayıs ayında haftada 3 kez gerçekleşmesi planlanan direkt uçuşların bölgedeki kış turizm için önemli olduğunu belirten İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Ayvazoğlu, "2017 sezonu Trabzon turizmi açısından çok önemli bir pazar payı ile tamamladı. Kış aylarında direk seferlerin başlamış olma bizim için, şehrimiz için çok önemliydi. Ardından Katar'ın direk seferlere başlayacak olması ayrı bir mutluluk vesilesi. Şehrimizin her geçen gün artan potansiyelini diğer direk uçuşlar ile zenginleştirmek istiyoruz" dedi.

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği'nin Doğu Karadeniz Yürütme Kurulu Başkanı Suat Gürkök ise toplantıda yaptığı konuşmada, Bahreyn'e turist göndermek için gerekli çalışmaları yapacaklarını dile getirerek, "Doğrudan uçuşlar Trabzon için çok önemli. Trabzon'a da direkler seferler başlatıldı. Misafirlerimiz burada turizm çeşitliliğini inceleme fırsatı bulacaklar. Bizim için çok önemli bir şey vardır; gezdirecek olduğunuz yerleri önce sizin gezip görmeniz lazım. Dolayısı ile meslektaşlarımız burada gezecekler görecekler. Daha sonra buranın tanıtımı ve pazarlamasını yapacaklar. 2 ülke arasında bu bir başlangıç. İlerde daha da çok gelişecek. Biz her ülke turizmini güzel yerlere getirmek için elimizden geleni yapmaya hazırız. Sadece Bahreyn'de buraya değil de buradan da Bahreyn'e turist göndermek için gerekli çalışmaları yapacağız" ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 2227 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim