• BIST 9679.8
  • Altın 2487.427
  • Dolar 32.4232
  • Euro 34.4091
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 7 °C

Edelweiss, Bodrum seferlerine başlıyor

Edelweiss, Bodrum seferlerine başlıyor
İsviçre'nin en büyük turizm fuarlarından birisi olan Zürih Fespo Turizm Fuarı'nda tur operatörleri ile yapılan görüşmelerin çok olumlu geçtiğini belirten BOTAV Genel Sekreteri Cemil Bayraktar, Zürih'ten Bodrum'a direkt uçuşlar konusunda anlaşmaya varıldığ

25-29 Ocak 2018 tarihleri arasında İsviçre’de Zürih Fespo Turizm Fuarı'na, 31 Ocak - 2 Şubat 2018 tarihleri arasında Hindistan'da Yeni Delhi SATTE Turizm Fuarı’na katılarak Bodrum'un tanıtımını yapan Bodrum Tanıtma Vakfı (BOTAV), 1-4 Şubat 2018 tarihlerinde arasında da Belçika’da düzenlenen Brüksel Turizm Fuarı'nda ziyaretçileri ile buluştu.

İsviçre'nin en büyük turizm fuarlarından birisi olan Zürih Fespo Turizm Fuarı'nda tur operatörleri ile yapılan görüşmelerin çok olumlu geçtiğini belirten BOTAV Genel Sekreteri Cemil Bayraktar, Zürih'ten Bodrum'a direkt uçuşlar konusunda anlaşmaya varıldığı açıkladı. Bu görüşmeler sonunda EdelweissAir ile İsviçre'den Bodrum'a gelecek misafirler için 1 Nisan 2018'den itibaren Basel’den, 30 Haziran 2018'den itibaren de Zürih’ten haftada iki kez Bodrum’a direkt uçuş yapma imkanı sağlandı. Yapılan bu antlaşmalarla İsviçre’den Bodrum’a 2018 yılında bir önceki yıla göre % 52 artış bekleniyor.

Zürih Turizm Fuarı'nda Türkiye’nin Bern Büyükelçisi İlhan Saygılı ve Zürih Başkonsolosu Asiye Nurcan İpekçi, Zürih Turizm Ataşesi Hilal Demirel ile BOTAV Genel Sekreteri Cemil Bayraktar’ın katılımıyla yapılan çekilişte "Grunner+ Jahr" adlı medya kuruluşu yazarı Marco Vala, Goddess of Bodrum Resort Hotel’ de, Cosmopolitan dergisi yazarı Ruth Mumen Thaler ise Tiana Resort Hotel’de bir hafta tatil kazandı.

Fransa, İngiltere, Polonya, Hollanda, İsviçre’de olduğu gibi Belçika’dan da bu yıl Bodrum’a gelecek turist sayısında geçen yıla göre artış bekleniyor.

Bodrum Tanıtma Vakfı ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, dünyanın farklı yerlerinde tanıtım çalışmalarının sürdüğünü ifade ederek, "İsviçre'deki fuardan sonra aynı anda hem Hindistan'da hem de Belçika'da açılan fuarlarda tanıtım çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her zaman söylediğim gibi mücadeleyi bırakmadan çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Tüm olumsuzluklara rağmen gerçekleştirdiğimiz bu çalışmaların olumlu sonuçlarını da alıyoruz." dedi.

Bu haber toplam 2451 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim