• BIST 9693.46
  • Altın 2507.371
  • Dolar 32.576
  • Euro 34.7718
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

Emirates "Yönetimde Mükemmeliyet" ödülü aldı

Emirates "Yönetimde Mükemmeliyet" ödülü aldı
Emirates Havayolu’nun sadakat programı olan Emirates Skywards, 10. yıllık Sadakat Ödülleri 2018’de, ‘Yönetimde Mükemmeliyet’ ödülünü aldı.

Emirates Havayolu’nun sadakat programı olan Emirates Skywards, 10. yıllık Sadakat Ödülleri 2018’de, ‘Yönetimde Mükemmeliyet’ ödülünü aldı.

İnsanları ve şehirleri birbirine bağlayan Emirates Havayolu, FlightGlobal ve Global Flight tarafından 6 Şubat’ta, Bangkok’ta her yıl düzenlenen 10. Sadakat Ödülleri 2018’de sadakat programı Emirates Skywards ile ‘Yönetimde Mükemmeliyet’ ödülünü aldı.

Ödül, stratejik düşünme, ekip liderliği, iş dönüştürme ve yenilikçi stratejik yön belirleme gibi alanlara dayalı olarak veriliyor. Son 12 ayda, üyelerinin etkileşimini artırmak üzere, verilere dayalı uygulamalardan yararlanan Emirates Skywards, sadakat programı ile üyeleri tarafından oldukça kabul gören, tahmine dayalı veri modelinden yararlanan, daha kişisel hale getirilmiş hizmetler sunuyor.

Emirates Skywards Kıdemli Başkan Yardımcısı Dr. Nejib Ben Khedher konu ile ilgili yaptığı açıklamada: “Veri biliminden yararlanarak, sık uçan yolcuları tanıyarak, zamanında ve kişiye özel hizmetler sunuyoruz. Hizmetler, standart olanlara göre, 13 kat daha fazla yanıt verme oranı oluşturdu ve üyelerin katılımında sürdürülebilir bir değişim olduğunu gösterdi” dedi.

Emirates Skywards dünyanın her yerinde 20 milyondan fazla üyeye sahip ve üyelerine büyük bir değer, seçim imkânı ve esneklik sunuyor. Müşteri memnuniyetine odaklanan sadakat programı, sürekli olarak, mil kazıp harcayarak, daha kusursuz bir deneyim sağlamak için, ağırlama, kara seyahati ve yaşam tarzı alanlarında ortaklıklar arıyor. Emirates Skywards ayrıca, FlyDubai, Easyjet ve Qantas ile stratejik ortaklıklara sahip ve üyelere, küresel seyahat noktalarının en geniş ağlarından birine erişim imkânı sağlıyor.

Bu haber toplam 2764 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim