• BIST 9063.53
  • Altın 2324.412
  • Dolar 32.3684
  • Euro 34.9498
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 15 °C

Tailwind, Aviation Festival Asia'ya katılıyor

Tailwind, Aviation Festival Asia'ya katılıyor
Avrupa’nın birçok noktasından ve yakın doğu ülkelerinden Türkiye’nin turistik merkezlerine charter uçuşlar gerçekleştiren Tailwind Havayolları, Aviation Festival Asia’ya katılıyor.

Avrupa’nın birçok noktasından ve yakın doğu ülkelerinden Türkiye’nin turistik merkezlerine charter uçuşlar gerçekleştiren Tailwind Havayolları, Aviation Festival Asia’ya katılıyor. Asya’nın en büyük ticari havacılık etkinliği olan Aviation Festival Asia, sektörün önde gelen markalarını ve havacılık profesyonellerini Singapur’da bir araya getiriyor.

Havacılık sektöründe önde gelen 1000’den fazla havalimanı ve havayolu firmasını tek çatı altında toplayan Aviation Festival Asia, bu yıl kapılarını Singapur’da açıyor. Suntec Kongre Merkezi’nde 27-28 Şubat 2018 tarihleri arasında iki gün sürecek festival, sektörün önemli markalarına ve havacılık profesyonellerine ev sahipliği yapacak.

2004 yılında düzenlenmeye başlanan World Low Cost Airlines Congress’in 13 yıl sonra Asya’daki en büyük havacılık festivaline dönüşmesiyle ortaya çıkan Aviation Festival Asia, havacılık sektörüne yön veren şirketleri buluşturmaya devam ediyor. AirXperience, Aviation IT Show, Air Retail Show, Aviation Human Capital, Aviation Marketing ve Airport T.EX etkinlikleriyle katılımcılara yeni işbirliği imkanları sunan Aviation Festival Asia hakkında Tailwind Havayolları Genel Müdürü Mehmet Bostan şunları söyledi. “Son yıllarda ekonomik olarak gücünü artıran Asya ülkeleri turizm sektörü için önemli bir potansiyele sahip. Özellikle Asya ülkeleriyle potansiyel wet lease iş birlikleri Türk firmaları için de büyük önem taşıyor. Biz de bu nedenle, Tailwind Havayolları olarak, katıldığımız Aviation Festival Asia’da yeni bağlantılar kurarak turizm sektörüne katkı sağlamayı hedefliyoruz.” dedi

Aviation Festival Asia’da 2000’in üzerinde katılımcı, 1000’in üzerinde havayolu ve havaalanı temsilcisi ile ve 150 konuşmacının bir araya gelmesi bekleniyor.

Bu haber toplam 2959 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim