• BIST 9794.09
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C

Goodyear nöbetçi bayileri hizmetinizde

Goodyear nöbetçi bayileri hizmetinizde
Goodyear, eğitimli ve donanımlı gezici servisleri ile Türkiye’nin dört bir yanında kamyoncuların hizmetinde. Kamyoncular, Goodyear’ın “Goodyear Nöbetçi Bayileri’ne ulaşarak, 7 gün 24 saat destek alabilecek.

Goodyear nöbetçi bayileri kamyoncuların hizmetinde

Goodyear, eğitimli ve donanımlı gezici servisleri ile Türkiye’nin dört bir yanında kamyoncuların hizmetinde. Kamyoncular, Goodyear’ın “Goodyear Nöbetçi Bayileri’ne ulaşarak, 7 gün 24 saat destek alabilecek.

Goodyear, kamyoncuların yolda kalmadan yüklerini, kolayca ve zamanında ulaştırmaları amacı ile Goodyear Destek Hattı oluşturdu. “444 5 YOL” Goodyear Destek Hattı’nı arayan kamyoncular, en kısa zamanda bulundukları noktaya en yakın Goodyear Nöbetçi Bayi’sine yönlendirilerek yardım alabiliyor. Türkiye’nin dört bir yanına dağılmış olan Goodyear Nöbetçi Bayileri, özel olarak eğitilmiş ekiplere ve donanımlı araçlara sahip gezici servislerle kamyonculara hizmet sunuyor.

Goodyear nöbetçi bayiler Türkiye’nin her yerinde

Goodyear markasının 110 yılı aşkın tecrübesini ve sahip olduğu teknolojiyi kamyon lastiklerine aktararak müşterilerinin daima yanında olduklarının altını çizen Goodyear Pazarlama Direktörü Alper Yüksel, “Biz Goodyear olarak kamyoncuları anlıyoruz, onların yaşadıkları sıkıntıları biliyoruz ve her zaman onların yanındayız. Kamyoncu arkadaşlarımızı daha iyi anlamak, ihtiyaçlarını belirlemek için yaptığımız araştırmalar, sadece ürün bazında değil, satış-sonrası hizmetler alanında da, kamyonculara nasıl daha iyi destek verebileceğimiz konusunda bize yol gösteriyor. Bu araştırmalarımız doğrultusunda oluşturduğumuz ‘Yol Arkadaşı Goodyear’ programlarımızın biri de ‘Nöbetçi Bayi’ uygulaması oldu. Bu uygulama kapsamında, Goodyear Destek Hattı ile nöbetçi bayilerimize ulaşan kaptanlarımıza, Türkiye’nin her yerinde 7/24 hizmet vereceğiz” dedi.

Goodyear Destek Hattı hizmeti ile kamyonculara bir telefon kadar yakın olduklarını belirten Yüksel şöyle konuştu: “Zamanlarının büyük bir kısmını direksiyon başında geçiren kamyoncular için kamyonları sadece bir araç değil, onların evleri konumunda. Onlar için araçları yük kamyonu değil, ekmek tekneleri. Biz de kamyoncuların Yol Arkadaşı olarak, 7 gün 24 saat yanlarında olmaktan, kamyoncu dostlarımıza hizmet vermekten ötürü büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz. Kaptanlarımız, tek bir telefonla Türkiye’nin dört bir yanına dağılmış, eğitimli ekip ve donanımlı gezici servislere sahip Goodyear Nöbetçi Bayileri’ne kolayca ulaşabilecek ve yollarına güvenle devam edecekler” diye konuştu.

Kaynak: Tasimacilar.com

www.istanbulhaber.com

Bu haber toplam 22055 defa okunmuştur
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim