• BIST 8733.74
  • Altın 2240.593
  • Dolar 32.3341
  • Euro 35.1122
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C

"Egea Seni Piste Çağırıyor" Kayseri'de gerçekleştirilecek

"Egea Seni Piste Çağırıyor" Kayseri'de gerçekleştirilecek
Fiat'ın Egea Sedan'ın pist versiyonu ile başlattığı "Egea Seni Piste Çağırıyor" etkinliği, 7 Nisan'da Kayseri'de gerçekleştirilecek.

Fiat'ın Egea Sedan'ın pist versiyonu ile başlattığı "Egea Seni Piste Çağırıyor" etkinliği, 7 Nisan'da Kayseri'de gerçekleştirilecek.

Fiat açıklamasına göre, ilk iki ayağı Düzce ve Çanakkale'de gerçekleştirilen ve yüzlerce otomobil tutkununun katılım sağladığı "Egea Seni Piste Çağırıyor" etkinliği tüm hızıyla devam ediyor.

Hafta boyunca Fiat Yetkili Bayii İnciroğlu Otomotiv'e gelen ve Fiat Egea ile test sürüşü yapan kullanıcılar, Kayseri Kadir Has Stadyumu otoparkında 7 Nisan Cumartesi günü gerçekleşecek Fiat Motorsporları Etkinliği'ne katılmaya hak kazanacak.

Güvenli otomobil kullanımının püf noktalarına dair alınan eğitimin ardından, Egea Sedan'ın pist şartlarına özel olarak hazırlanan versiyonunu deneyimleme imkânı bulunan etkinlikte kullanıcılar, motor sporları dünyasını yakından tanıma fırsatı bulacak. Geçerli ehliyet sahibi olan ve manuel vites otomobil kullanabilen tüm otomobil severler, aktiviteye katılabilecek.

"Egea Seni Piste Çağırıyor" aktivitesinde ilk üçe giren katılımcılar podyuma çıkarak, madalyalarını Fiat Motor Sporları Takım Direktörü ve pilotları ile İnciroğlu Otomotiv yetkililerinden alacak. Yıl boyunca "https://motorsporlari.fiat.com.tr/" adresli web sitesinden takip edilebilecek olan "Egea Seni Piste Çağırıyor" etkinlikleri, farklı bölgelere uğrayarak devam edecek.

Asfalta özel 180 HP'lik Egea Sedan 

Pist kullanımı için özel olarak Tofaş’ta geliştirilen Fiat Egea Sedan'da, aerodinamik özellikleri geliştiren, geniş hava giriş ve çıkışlarına sahip tamponlara yer veriliyor. 1.6 litrelik turbo beslemeli dizel motorun gücü 180 HP'ye çıkarılırken, vites oranları kısaltılmış, özel olarak hazırlanan 6 ileri manuel şanzımanla donatılıyor. 

Pist kullanımına özel Egea Sedan'da, 17 inç boyutunda Speedline alüminyum alaşım jantlar, geliştirilmiş fren sistemi ve ayarlanabilir süspansiyon sistemi de bulunuyor.

Bu haber toplam 30183 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim