• BIST 8718.11
  • Altın 2246.456
  • Dolar 32.3338
  • Euro 35.1962
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 2 °C

Subaru’dan Goodyear’a Mükemmel Performans Ödülü

Subaru’dan Goodyear’a Mükemmel Performans Ödülü
Goodyear, Subaru tarafından parça ve teslimat konusunda sunduğu üstün hizmetle, Mükemmel Performans Ödülü’ne layık görüldü.

The Goodyear Tire & Rubber Company, Subaru of Indiana Automotive, Inc. (SIA) tarafından parça ve teslimat tedariği konusundaki hizmetleri ile Mükemmel Performans Ödülü’nü kazandı.

“Goodyear ve Subaru olarak müşterilerimize en yüksek düzeyde performans sunmaya yönelik bir ortak amaçta birleştik” diyen Goodyear Kuzey ve Güney Amerika Başkanı Steve McClellan, sözlerine şöyle devam etti: “Subaru gibi otomobil üreticileriyle yakın iş birliği içerisinde çalışıyoruz. Bu ödüle layık görülmekten ve lastiklerimizin Subaru’nun en fazla satılan bir çok modelinde kullanılmasından dolayı gurur duyuyoruz”.

Goodyear SIA’nın orijinal ekipman tedarikçisi olarak 2005’ten bu yana hizmet veriyor ve Subaru Tribeca için OE lastiklerini, Subaru Legacy içinse üç lastik takımını tedarik ediyor.

Subaru of Indiana Automotive Müdürü Ken Nelson, “SIA, güvenlik, çevrenin bilinçli kullanımı, kalite, teslimat ve ortaklık konusundaki üstün performansı nedeniyle Goodyear’a bu Mükemmel Performans Ödülü’nü vermekten mutluluk duymaktadır. Bu ödül, Goodyear’ın belirlediği hedeflere ulaşma doğrultusundaki güçlü performansını tescil etmektedir” diye konuştu.

Bu prestijli ödüle ek olarak, Goodyear yakın zamanda sosyal ve çevresel sorumluluk alanında gösterdiği başarıdan dolayı Honda Kuzey Amerika tarafından Tedarikçi Sürdürülebilirlik Ödülü’ne ve ürün, teslimat ve müşteri hizmetlerinde gösterdiği mükemmellikten dolayı, General Motors tarafından lastik kategorisinde 2017 Yılın Tedarikçisi Ödülü’ne layık görülmüştür.

Bu haber toplam 8497 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim