• BIST 8740.24
  • Altın 2234.833
  • Dolar 32.3364
  • Euro 35.1115
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C

Otomobil tutkunları Ege Rallisi'nde buluşuyor

Otomobil tutkunları Ege Rallisi'nde buluşuyor
Ege Otomobil Sporları Kulübü’nün organize ettiği, Ege Bölgesinin en önemli organizasyonlarından biri olan Ege Rallisi bu sene 28. yarışıyla 13-14-15 Temmuz 2018 tarihlerinde seyircilerin karşısında olacak.

T.C. İzmir Valiliği, T.C. İzmir Büyükşehir Belediyesi, T.C. Seferihisar Belediyesi, T.C. Menderes Belediyesi, T.C. Çeşme Belediyesi ve T.C. Çeşme Kaymakamlığı olmak üzere organizasyona destek veren kamusal kurumların yanı sıra; Ramada Encore Otel’in Konaklama Sponsorluğu, Günaydın Group, Power FM, Red Bull, Akdoruk Su firmalarının Co-sponsorluk destekleri ile gerçekleştirilecektir.

Bu sene Özel Seyirci Etap’ının Çeşme’ye alınmasıyla adeta festival havasında geçecek organizasyonda; Temmuz ayının kavurucu sıcağına, Türkiye’nin en başarılı pilotlarının hükmettiği otomobillerden yükselen sesler karışacak. Birçok sürprizin yaşanacağı Özel Seyirci Etap’ında DJI İzmir Group Pilotları da Drone’larıyla bu heyecana ortak olacaklar.

Ayrıca TR Pist Şampiyonası, V1 Challenge, Clio Cup, Megane Cup’larda birçok kez kürsüsü bulunan Muhammed Ali Ülkü, yerli yarış otomobili Volkicar’la Çeşme’de izleyicilerle buluşacak, sergileyeceği gösteri ile Seyirci Özel Etap’ına renk katacak.

İzmir Yeni Fuar alanının Servis Alanı olarak kullanılacağı rallide, Limontepe kavşağından çıkarak Efemçukuru etabını koşacak araçlar, Gödence etabı ile ilk günü tamamlayacaklar.

2. Gün ise Seferihisar, Karakoç, Orhanlı köylerinin içinde olduğu Ahmet Burkay, Selim Teoman ve İbrahim Talda Etapları ile yarış heyecanı doruğa ulaşacak.

Ramada Encore Oteli’nin ralli merkezi olarak kullanılacağı bu yarış; Türkiye Ralli Şampiyonası -Türkiye Historic Rally Şampiyonası - Ali Sipahi Kupası’na da puan verecek, yarışa Türkiye’nin dört bir yanından 70’e yakın sporcu katılımı beklenmekte.

128 Km’si Özel Etap olmak üzere 480.40 Km olarak yapılacak bu yarışın programı ve dokümanlarına www.egerallisi.org.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Bu haber toplam 9132 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim