• BIST 8718.11
  • Altın 2244.661
  • Dolar 32.3343
  • Euro 35.1498
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

Volkswagen'in yeni yetkili satıcısı ve servisi Doğuş Oto, Gebze'de açıldı

Volkswagen'in yeni yetkili satıcısı ve servisi Doğuş Oto, Gebze'de açıldı
Doğuş Otomotiv çatısı altında yer alan markaların satış ve satış sonrası hizmetlerini sunan Doğuş Oto, Türkiye genelindeki yaygın satış ve servis ağına bir yenisini daha ekledi.

Doğuş Oto, Kartal’dan sonra İstanbul Anadolu yakasında ikinci tesisini de hizmete açtı. Gebze’de faaliyete giren Doğuş Oto Gebze, Volkswagen Binek Araç ve Volkswagen Ticari Araç markalarının satış ve yetkili servis hizmetlerini sunuyor.

Tüm hizmetler aynı çatı altında

Yeni tesis, showroom ve mekanik atölyeler, kaporta, boya atölyeleri, yedek parça depoları, aksesuar satış, VDF (Volkswagen Doğuş Finans), misafir kafeteryası ile idari ve sosyal birimleriyle her anlamda müşteri beklentilerine cevap verecek şekilde tasarlandı.
Bin 400 metrekaresi showroom ve 5 bin 300 metrekaresi yetkili servis olmak üzere 11 bin metrekarelik bir alanda inşa edilen Doğuş Oto Gebze, aynı zamanda Volkswagen ikinci el satış hizmeti veren DOD’a da ev sahipliği yapıyor.

Tesiste tüm markalar için, Vdf sigorta ile otomobil kredisi, trafik müşavirlik & kasko hizmetleri gibi otomobil satın alımı hakkında her türlü çözüm aynı çatı altında sunuluyor. Satıştan servise, kredi hizmetlerinden 2. el araç alım-satımına kadar tüm otomotiv ihtiyaçlarına tek çatı altında çözüm getiren Doğuş Oto’nun yeni binasında konusunda uzman, eğitimli, ödül sahibi 54 kişilik uzman bir kadro görev alıyor.

Uluslararası standartlarda dijital showroom

Doğuş Oto Gebze, Volkwagen AG ve Volkswagen Türkiye’nin ortak projesiyle tasarlanan dijital showroom’a da ev sahipliği yapıyor. Müşterilere yepyeni ve kesintisiz satış deneyimi sunulan dijital showroom alanında, Volkswagenseverler, görüşme odalarında yer alan geniş ekranlar sayesinde diledikleri Volkswagen modelini inceleyebiliyor, istedikleri özellikler ve donanımları seçip modelleri anında kıyaslayabiliyor.

Bu haber toplam 4168 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim