• BIST 8718.11
  • Altın 2244.727
  • Dolar 32.3302
  • Euro 35.1556
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

A&C Turizm filosunu TEMSA ile büyütüyor

A&C Turizm filosunu TEMSA ile büyütüyor
Turizm ve personel taşımacılığı alanında hizmet veren Ankara merkezli A&C Turizm, 10 adet 2018 model TEMSA Prestij yatırımı yaptı. Eklenen son araçlarla birlikte filodaki TEMSA Prestij sayısı 30’a yükseldi.

Teknoloji odaklı yatırımlarıyla dünyanın önde gelen otomotiv şirketleri arasında yerini alan TEMSA Türkiye’nin önde gelen servis ağlarıyla olan iş birliklerine hızla devam ediyor. TEMSA son olarak Ankara’da Turizm ve personel taşımacılığı alanının önde gelen firmalarından A&C Turizm ile satış anlaşması imzaladı.

Anlaşma kapsamında TEMSA Bayisi Azizoğlu Motorlu Araçlar tarafından A&C Turizm’e 10 adet 2018 model Prestij teslim edildi. Son teslimlerle birlikte firmanın filosundaki TEMSA Prestij sayısı 30 oldu.

Filodaki araçların yarısı TEMSA

Teslimat törenine katılan A&C Turizm yetkilisi Derviş Öğüt şöyle konuştu: “A&C Turizm olarak 20 yılı aşkın bir süredir çıktığımız bu yolda Ankara'nın güzide kurum ve özel okullarının personel ve servis taşımacılığını yapıyoruz. Bünyemizde özmal kapsamında 60 adet Ankara C plakalı otobüs yer alıyor. Bunların 30 adedini TEMSA Prestij oluşturuyor. Toplamda ise kiralık araçlarla birlikte 1000 adet otobüs çalışıyor. Geçtiğimiz yıllarda elde ettiğimiz başarılı performansın mimarı doğru tercihlerimiz oldu. TEMSA’nın da bu tercihlerimiz içerisinde payı çok büyük. Yaptığımız işte en büyük sermayemiz insan kaynağımız ve kaliteli araç filomuz, en önemli odak noktamız ise müşterilerimiz. TEMSA da tam bu nokta da en büyük destekçimiz. Müşterilerimizin emniyeti ve konforu bizler için her şeyden daha değerli. Bu kapsamda başta yakıt tasarrufu olmak üzere yüksek emniyet standartları ve konforlu sürüş deneyimine sahip bu araçları filomuza dahil etmekten büyük mutluluk duyuyoruz.”

TEMSA bayisi Azizoğlu Motorlu Araçlar’ın sahibi Aziz Şahin ise, birçok firmanın bu yılki yatırım tercihlerinde Prestij olduğuna dikkat çekerek, özellikle Prestij SX ürünleri geçtiğimiz yıllarda taşımacıların en çok tercih ettiği ürünler arasında yer almakla birlikte 29 kişilik midibüs pazarının da lider aracı. TEMSA Prestij SX aracımızı açık ara lider yapan etkenlerin arasında düşük yakıt tüketimi, güçlü performansı ve sürüş konforu bulunuyor. TEMSA Prestij SX araçlarımız yüksek manevra yeteneğiyle zorlu koşullara uyum sağlarken, yaygın servis ağıyla kullanım avantajı sağlıyor” dedi.

TEMSA Bölge Satış Yöneticisi İlker Canbolat ise A&C Turizm uzun yılar iş birliğinde olduğumuz bir firma. TEMSA tercihlerinden dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Teslimini gerçekleştirdiğimiz 10 adet TEMSA Prestij’in firmaya hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Bu haber toplam 18286 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim