• BIST 8718.11
  • Altın 2246.536
  • Dolar 32.3335
  • Euro 35.1875
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 2 °C

Renault’dan 2018 Paris Otomobil Fuarı’nda robot otomobilini tanıtıyor

Renault’dan 2018 Paris Otomobil Fuarı’nda robot otomobilini tanıtıyor
Renault, Alpine ve Dacia, 2 Ekim’de başlayacak olan Paris Otomobil Fuarı’nda ziyaretçilerini ağırlıyor.

Renault, mobilite alanında 2018 yılındaki üçlemesinin son adımı olan premium bir robot-otomobil konseptinin dünya prömiyerini gerçekleştiriyor. Yeni Kadjar da Paris Otomobil Fuarı’nda ilk kez gün yüzüne çıkıyor.

Renault markasının 120. yıl kutlamaları kapsamında müşterilerine sunduğu “Kolay Yaşam / Easy Life” konseptindeki bir sergileme alanı bulunuyor.

Alpine, ilk kez bu fuarda A110 ürün gamının tüm modellerini sergiliyor. Dacia ise son ürün yenilikleri ve özgün tasarım yarışması ile fuarda yerini alıyor.

Renault’dan ‘’Fransız tasarımı’’ ve ‘’Easy Life / Kolay Yaşam’’ konsepti

Renault, 2 Ekim’de gerçekleştireceği basın toplantısı ile yeni premium robot-otomobil konseptini tanıtıyor. Bu konsept, Renault’nun 2018 yılında mobilite araştırmaları kapsamında robot-otomobil üçlemesinin sonuncusu olarak öne çıkıyor.

Paris Otomobil Fuarı, aynı zamanda Yeni Kadjar ilk kez gün ışığına çıkıyor.

Renault, aynı zamanda Paris Otomobil Fuarı’nda 120. yılını dopdolu bir programla kutluyor:

30 Eylül’de, 120. yıla özel büyük bir geçit töreni gerçekleştirecek olan Renault, fuar açılışı öncesinde 30 farklı koleksiyon modelinden oluşan bir konvoy ile Paris caddelerinde boy gösteriyor.

Type A modelinin öncülüğündeki Renault koleksiyonu, fuar süresince Renault standında ayrıca farklı bir salondaki Efsanevi Yollar teması ile otomobil severlerle buluşuyor.

Yeni mobilite çözümlerinin öncü markalarından Renault, fuar ziyaretçilerine Marcel, Renault Mobility ve Renault Rent ile ortaklıklarını ve programlarını tanıtıyor.

Renault, 4 Ekim 2018 tarihinden itibaren ise Concorde meydanındaki test merkezinde otomobil severlere ürün gamında yer alan tüm elektrikli otomobilleri deneme fırsatı sunuyor.

Alpine’den aile portresi

Tüm otomobil tutkunlarını cezbeden Alpine; A110 Pure, A110 Légende ve A110 GT4’den oluşan tüm A110 ailesini fuar boyunca sergiliyor. Alpine ayrıca, 4 Ekim’den itibaren Efsanevi Yollar sergisinde de birçok modeliyle yerini alıyor.

Dacia fanları için

Paris Otomobil Fuarı, Yeni Duster ile Avrupa’da en yüksek satış rakamına ulaşan Dacia için modellerini ve Sandero Stepway için düzenlenen tasarım yarışmasını duyurmak için bir fırsat niteliği taşıyor. Dacia markasının fanları da kaçırılmaması gereken bir sürpriz gösteriyle otomobil severlerin karşısına çıkıyor.

Bu haber toplam 37288 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim