• BIST 8718.11
  • Altın 2243.646
  • Dolar 32.3307
  • Euro 35.1486
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 2 °C

Volkswagen Ticari Araç sonbahara ilkbahar fiyatlarıyla girdi

Volkswagen Ticari Araç sonbahara ilkbahar fiyatlarıyla girdi
Volkswagen Ticari Araç, Eylül ayı boyunca sınırlı sayıdaki Caddy, Transporter ve Caravelle modelleri için cazip indirimler uyguluyor.

Müşterilerinin beklentilerine uygun hizmet ve ödeme seçenekleri sunan Volkswagen Ticari Araç’ta sonbahar, ilkbahar fiyatlarıyla devam ediyor. 30 Eylül tarihine kadar sürecek kampanya kapsamında sınırlı sayıdaki Caddy, Transporter ve Caravelle modellerine Volkswagen yetkili satıcılarında cazip indirimli fiyatlar sunuluyor.

Yüksek performanslı motor

6-ileri DSG ve 5-ileri manuel olmak üzere iki farklı şanzıman seçeneğiyle sunulan Volkswagen Caddy’de, 1.0 litre TSI 102 PS ve 2.0 litre TDI 102 PS motor seçenekleri sunuluyor. Düşük yakıt tüketimi sunan 2.0 litre TDI motoru 102 beygir güç ve 250 NM tork üretiyor. Geniş devir aralığında yüksek performansla yük taşıyabilmeye imkan veren motor, daha düşük devirde maksimum beygir gücüne ulaşarak seri ve atak sürüş imkanı sunuyor.

Sınıfının lideri

Sınıfının lideri Volkswagen Transporter, şık tasarımı, standart güvenlik donanımları, dokunmatik ekranlı radyo ve müzik sistemiyle öne çıkıyor. Transporter modellerinde ‘Yorgunluk Tespit Sistemi’ ve ‘İkincil çarpışma önleme asistanı’ standart olarak sunuluyor. Transporter’da ayrıca geniş dokunmatik ekran üzerinden hem araç bilgileri takip ediliyor hem de radyo kontrol edilebiliyor.

2.0 litre TDI motoruyla 114, 150 ve 204 PS olmak üzere 3 farklı beygir gücü seçeneğiyle satın alınabilen Transporter, yüksek performansı düşük yakıt tüketimiyle sunuyor. Sınıfının en güçlü motoru olan 204 PS motor sıra dışı performansıyla dikkat çekiyor.

Konforlu ve rahat yolculuklar

Volkswagen Caravelle, ön konsolda kullanılan kaliteli malzeme ve üst seviye işçilikle ayrıcalıklı bir atmosfer yaratıyor. Ön konsolda bulunan saklama gözleri sayesinde evraklar, tablet, akıllı telefon ve diğer önemli aksesuarlar rahat bir şekilde muhafaza edilebiliyor. Caravelle’de sunulan ön konsol, şık tasarımının yanısıra, kullanışlı detaylarıyla da sürücüye kolaylık sağlıyor. Trendline ve Comfortline donanımında yer alan konsolda, MP3 ve WMA uyumlu CD çalar, harici SD kart/AUX-IN/USB destekli renkli 5 inç dokunmatik ekran göze çarpıyor. Highline donanım seviyesinde ise konsol, aracın tüm fonksiyonlarının sürücünün kontrolünde olmasına olanak tanıyor. SD kart, AUX-IN, USB ve Bluetooth desteğine sahip 6,33 inç dokunmatik renkli ekranasahip Composition Media radyo sistemi; araç bilgilerine kolayca ulaşmayı sağlıyor. Ayrıca geri görüş kamerası da, Composition Media radyo sisteminin ekranından görülebiliyor. Deri kaplı servotronik direksiyon simidi, klimatronik kliması ve Start/Stop özelliği ile Caravelle modellerinde teknolojinin sunduğu konfor üst seviyede hissediliyor.

Bu haber toplam 39174 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim