• BIST 8728.32
  • Altın 2240.582
  • Dolar 32.336
  • Euro 35.1296
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 5 °C

Türk tasarımcıdan etkileyici "Tesla pickup" tasarımı

Türk tasarımcıdan etkileyici "Tesla pickup" tasarımı
Başarılı çalışmalarıyla tanıdığımız Türk tasarımcı Emre Husmen, bu kez hayal gücünü 2019'un sonunda tanıtılması planlanan Tesla pickup üzerinde kullanmış.

ABD’li elektrikli araç üreticisi Tesla, ilk elektrikli pickup modelini 2019 yılı bitmeden tanıtmayı planlıyor. Elon Musk, Tesla pickup hakkında bazı teknik bilgiler paylaştı fakat tasarım kısmı hala kafalarda soru işareti yaratıyor. Tesla tutkunlarının merakla beklediği Tesla pickup, başarılı Türk tasarımcı Emre Husmen’in yorumuyla karşımızda.

Daha önce güçlü ve agresif bir duruşa sahip Tesla Model S çalışmasıyla büyük beğeni toplayan Emre Husmen, bu kez de Elon Musk’ın “Blade Runner” olarak sözünü ettiği Tesla pickup’ı ele almış. Tesla pickup’ın Rivian gibi etkili bir rakip karşısında sönük kalmasını istemeyen Türk tasarımcı, monokok yapıda hayal ettiği aracın kaslı ve fütüristik bir görünüme sahip olmasını sağlamış.

emre_husmen_tesla_pickup_tasarim.jpg

Yerden yüksekliği ve büyük tekerlekleri sayesinde heybetli bir duruşa sahip Tesla pickup, ön ve arka kısımlardaki ince LED aydınlatmalarla da diğer Tesla modellerinden oldukça farklı görünüyor. Elektrikli araç olmanın en büyük getirilerinden biri geniş iç hacim. Bunun farkında olan Emre Husmen, uzun aks mesafesi ve neredeyse ön tekerleğin yarısına kadar uzanan ön cam ile bu özelliği fazlasıyla yansıtıyor. Fakat bu tasarım genel itibariyle Tesla’nın minimalist tasarım anlayışına pek uymuyor. Diğer modellerin tasarımına baktığımızda, Tesla pickup’ın bu veya buna benzer bir tasarımla gelmesi oldukça zor görünüyor.

emre_husmen_tesla_pickup_tasarim1.jpg

Bu haber toplam 115163 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim