• BIST 8762.55
  • Altın 2234.833
  • Dolar 32.3364
  • Euro 35.1115
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

Ford Trucks, İtalya pazarına adım atıyor

Ford Trucks, İtalya pazarına adım atıyor
Tüm Avrupa’ya yayılma hedefiyle Portekiz ve İspanya’da arka arkaya bayi açılışları gerçekleştiren Ford Trucks, Batı Avrupa’daki büyümesini şimdi de bölgenin en önemli pazarlarından İtalya ile sürdürüyor.

Ford Otosan’ın ağır ticari markası Ford Trucks, Polonya, Litvanya, Portekiz ve İspanya’da gerçekleştirdiği açılışların ardından Batı Avrupa’daki yayılımının ilk fazını İtalya ile tamamlıyor.

 

Eskişehir’de Türk mühendislerinin emekleri ile üretilen ve 2019 Uluslararası Yılın Kamyonu (ITOY) ödülünün sahibi olan çekicisi F-MAX ile küresel büyüme planlarında yeni bir sayfa açan Ford Trucks, İtalya pazarına yeni distribütörü F-Trucks Italia ile gireceğini duyurdu.

 

Turfan: “Avrupa’da adım adım ilerliyor, tüm hedeflerimizi gerçekleştiriyoruz”

Ford Trucks olarak, hızlı bir büyüme dönemine girdiklerini vurgulayan Ford Trucks Genel Müdür Yardımcısı Serhan Turfan, yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

“ITOY ödülünün ardından Rusya, Avusturya ve Slovenya’da ‘Yılın Kamyonu’ seçilen F-MAX’e Avrupa’dan gelen yoğun taleple birlikte büyüme planlarımızı erkene çekmiştik. Bu doğrultuda kısa süre önce girdiğimiz Portekiz ve İspanya pazarlarının ardından yoğun talep gördüğümüz pazarlardan biri olan İtalya’daki yapılanmamızı da tüm hızıyla ilerletiyoruz. Avrupa’daki büyüme planlarımızda önemli bir yer tutan İtalya pazarına yeni distribütörümüz F-Trucks Italia iş birliği ile adım atmanın heyecanını yaşıyoruz. İtalya, bugün faaliyet gösterdiğimiz ülkeler arasında yaklaşık 20 bin adetlik çok önemli bir pazar. Ford Trucks olarak, Avrupa’da adım adım ilerliyor, tüm hedeflerimizi gerçekleştiriyoruz. Bunun için, bir yandan bayi ve servis iş birlikleri ile altyapımızı hazırlarken, diğer yandan da ülke ve bölge bazında yaptığımız atamalarla hız kesmeden çalışmalarımıza devam ediyoruz.”

fgggg-001.jpgadsiz-005.jpg

Bu haber toplam 1558 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim