• BIST 8718.11
  • Altın 2243.746
  • Dolar 32.3319
  • Euro 35.1426
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

Goodyear, dinamik sürüş simülatörü satın alan ilk ve tek lastik üreticisi oldu

Goodyear, dinamik sürüş simülatörü satın alan ilk ve tek lastik üreticisi oldu
Goodyear, lastik üreticileri için ilk olacak şekilde, dinamik model içeren VI-grade sürüş simülatörleri satın alarak ürün geliştirme yeteneğini artıracağını açıkladı.

Goodyear, şirketin Lüksemburg'daki inovasyon merkezine yakın zamanda teslim edilen COMPACT Simülatör ile Dinamik Sürüş Simülatörü DiM250'yi (Driver-in-Motion) önümüzdeki aylarda Akron Ohio'da kurulmak üzere seçti.

Goodyear Başkan Yardımcısı ve Teknolojiden Sorumlu Başkanı Chris Helsel, "Bu denli çok yönlü simülatörlerin kullanımı Goodyear'ın gelecekte lastik tasarımında yeni çığırlar açmasına imkân tanıyacak, bu da müşteri ve sürücü deneyiminin daha da gelişmesini sağlayacak" diye konuştu. Helsel, "Goodyear'ın VI-grade marka ve kendi ürettiğimiz simülasyon çözümleriyle bu alanda sektöre liderlik ettiğini söylemekten gurur duyuyor ve simülatörlerin faydalarını müşterilerimizle paylaşmak için sabırsızlanıyoruz" dedi.

Otomotiv sektörünün sanal geliştirme döngülerine yönelik eğilimi, lastik geliştirme süreçleri bakımından bir fırsat sağlarken ve bu yeni simülatör uygulaması, Goodyear'ın otomobil üreticileriyle orijinal ekipmanlar konusunda daha yakın iş birlikleri kurmasına olanak sağlayacak.

Sürüş simülatörleri, lastiklerin sanal ortamda geliştirilmesi ve dinamik performanslarının dengelenmesi için kullanılacak. Aynı zamanda simülatörlerde farklı sürüş koşullarının canlandırılabilmesi de sürece katkı sunacak.

VI-grade Uluslararası Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Guido Bairati, "Sürüş simülatörlerimizin Goodyear'da kullanılmaya başladığını ilan etmekten gurur duyuyorum" diye konuştu. Bairati, "Goodyear'ın simülatör satın alma ve simülatörlerin verimli çalışmasını temin etmek için bizimle özel bir eğitim programı dahilinde çalışma vizyonuna sahip olması, Goodyear'a ciddi bir rekabet avantajı sağlayacak" ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 6156 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim