• BIST 9558.57
  • Altın 2487.863
  • Dolar 32.492
  • Euro 34.8149
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C

Lancia, Romeo ve Jeep marka satışları başladı

Lancia, Romeo ve Jeep marka satışları başladı
Türkiye’nin lider otomotiv perakendecisi ve araç kiralama şirketi Otokoç Otomotiv bünyesinde bulunan Birmot, Kuruçeşme’deki modern tesisinde Lancia, Alfa Romeo ve Jeep marka araçların satış hizmetine başladı.

Birmot’un dünya standartlarındaki Kuruçeşme tesisinin açılış töreni  Koç Holding CEO’su Turgay Durak, Koç Holding Otomotiv Grubu Başkanı  Cenk Çimen, Tofaş CEO’su Kamil Başaran ve Otokoç Otomotiv Genel Müdürü Görgün Özdemir’in de aralarında olduğu seçkin bir davetli grubunun  katılımıyla gerçekleşti.

 
Törende açılış konuşmasını yapan Otokoç Otomotiv Genel Müdürü Görgün Özdemir, “2012 yılı Otokoç Otomotiv için yeni tesis açılışlarına ve tesis yenileme yatırımlarına hız verdiğimiz bir yıl oluyor. Bu yıl içinde 6 tesisisimizi yeniledik, bugün açılışını gerçekleştireceğimiz Kuruçeşme tesisimiz ile birlikte 4 yeni tesisimizi devreye almış oluyoruz” dedi. Birmot’un Türk Otomotiv Sanayisinin  öncüsü TOFAŞ’ın yetkili satıcı ağı içerisinde Alfa Romeo araçlarının satış ve satış sonrası hizmetlerini vermeye başlamasının 11 yıl öncesine dayandığını paylaşan Özdemir, konuşmasını, “Bu süreçte, satış ve satış sonrası hizmetlerde müşterilerimize üstün hizmet anlayışımızı Zincirlikuyu, Suadiye, Küçükyalı, Beylikdüzü, Antalya ve Bursa tesislerimizde yaşatmaya devam ettik. “ diyerek sürdürdü. Lancia markasının da Birmot ailesine katılmasından sonra her iki marka için de hizmet verdiklerini söyleyen Özdemir, “Bugün her iki markaya da katkımızı ve yarattığımız değeri, Alfa Romeo ve Lancia satışlarının üçte ikisini gerçekleştirdiğimizi görüyor ve gurur duyuyoruz” dedi. 
 
2012 yılında 350 milyon TL’lik yatırım gerçekleştirecek olan Otokoç Otomotiv, Jeep markasıyla birlikte Otomotiv perakendeciliği ve araç kiralamada temsil ettiği marka sayısını 8’e çıkardı. Özdemir; “2012 yılında 350 milyon TL’lik araç ve tesis yatırımı gerçekleştirmiş olacağız” dedi ve ekledi: “Otomotiv perakendeciliğinde temsil ettiğimiz 5 markanın yanına şimdi de Jeep markası da ekleniyor. Araç kiralama iş birimimizdeki Avis ve Budget markalarıyla birlikte temsil ettiğimiz marka sayısı 8’e ulaşmış oluyor”
 
Otokoç Otomotiv 3 milyar TL’ye yaklaşan cirosu ile Türkiye’nin en büyük 35. şirketi
 
Otokoç, Birmot, Avis ve Budget markaları ile Türkiye’nin dört bir yanında, 31 satış ve satış sonrası tesisi ve 92 araç kiralama ofisi ile toplamda 123 noktada üretim  ve dağıtım dışında tüm otomotiv çözümlerini sunan Otokoç Otomotiv, Türkiye’de satılan yaklaşık 10 araçtan birinin satışını gerçekleştiriyor. Elde ettiği 3 milyar TL’ye yakın cirosuyla Türkiye’nin en büyük 35. şirketi olan Otokoç Otomotiv, otomotiv sektörüne değer katmaya devam ediyor. 
 
 
Birmot, Alfa Romeo ve Lancia markalarının Türkiye pazarında büyümesine önemli katkılarda bulundu
 
Birmot’un 6 hizmet noktası ile  Alfa Romeo ve Lancia markalarının Türkiye pazarında büyümesinde önemli katkılarda bulunduğunun altını çizen Özdemir, Dünya’da Fiat’ın Chrysler’i devralması, Türkiye’de de Jeep markasının TOFAŞ bünyesine katılmasıyla, Alfa Romeo ve Lancia’nın yanı sıra Jeep  markasının da satış ve satış sonrası hizmetlerini sunmaya başladıklarını paylaştı ve ekledi “Bu üç önemli ve Premium markaya yüksek standartlarda hizmet sunabilmek üzere, gerek bulunduğu konum, gerekse yeni yüzü ile Kuruçeşme tesisimiz Türkiye’nin, belki de dünyanın en güzel showroomlarından biri oldu”.
 
Törende konuşan TOFAŞ CEO’su Kamil Başaran ise,  “Değerli iş ortağımız Birmot’un dünyanın en güzel noktalarından birinde yer alan Kuruçeşme tesisinin açılış töreninde sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum” dedi ve konuşmasını şöyle sürdürdü; “ Türk otomotiv sektörünün öncüsü TOFAŞ, bu yılın başında Fiat ve Chrysler’in global entegrasyonu sonucunda bünyesine Jeep markasını da ekledi”.
 
Jeep markasıyla birlikte temsil ettiği marka sayısını &’ya çıkaran TOFAŞ, 2012 yılını Lancia, Alfa Romeo ve Jeep markaları için yeniden yapılanma yılı  olarak planladı. Bu süreçte 3 markanın da temsilinde İstanbul Boğazı’nda yer alan eşsiz mekanda Birmot Kuruçeşme’nin büyük önem taşıdığına değinen Başaran, “Kuruçeşme’deki bu yeni hizmet noktasıyla birlikte Birmot başarı grafiğini daha da yukarılara taşıyacaktır” diyerek konuşmasını sonlandırdı.
 
dsc03110.jpg
dsc03112.jpg
dsc03116.jpg
dsc03123.jpg
dsc03126.jpg
dsc03127.jpg
dsc03131.jpg
dsc03136.jpg
dsc03140.jpg
dsc03164.jpg
dsc03176.jpg
dsc03208.jpg
dsc03213.jpg
dsc03219.jpg
 
Murat Özdağ  -  Ulasimonline
 
www.UlasimOnline.Com
 
 
Bu haber toplam 3730 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim