• BIST 9079.97
  • Altın 2322.804
  • Dolar 32.3596
  • Euro 34.9247
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Toyota plaza Sakarya’lıların hizmetinde

Toyota plaza Sakarya’lıların hizmetinde
Toyota Pazarlama ve Satış A.Ş. CEO’su Ali Haydar Bozkurt, Toyota Plaza Sandıkçı’nın açılışında yaptığı konuşmada Sandıkçı ailesine teşekkür ederek “Toyota ailesinin en yeni fertlerine hoş geldiniz diyorum.

 

funda | 27 Kasım 2012 | Firmalardan, GUNCEL HABERLER, MANSET, SON DAKIKA
  
Toyota’nın 55’nci ve en yeni plazası Sakarya’da hizmete girdi. Toyota’nın 3S Plaza konseptine uygun olarak, satış, servis ve yedek parça hizmeti verecek olan Toyota Plaza Sandıkçı, 3 bin m2’si kapalı, bin 270 m2’si servis, 940 m2’si showroom ve 7 bin 500 m2’si açık olmak üzere toplam 10 bin 500 m2’lik kullanım alanına sahip bulunuyor. Sakarya başta olmak üzere tüm bölgeye hizmet vermek amacıyla açılan Toyota Plaza Sandıkçı’da satış ve satış sonrası hizmetler için 32 kişilik uzman bir ekip bulunuyor.
 
Üretim tesisimizin de bulunduğu Sakarya, Toyota olarak bizim için özel bir anlam taşıyor. Sakarya’daki gücümüzü güç katacak böylesine güzel bir tesisi Toyota bayi ağına kazandıran Sandıkçı ailesi övgüyü hak etmektedir “dedi. Bozkurt, mutlak müşteri memnuniyetinin Toyota’nın temel ilkesi olduğunun altını çizerek “Toyota olarak hedefimiz markamızı Türkiye’de liderliğe yükseltmektir. Başarıya giden yolda müşterilerimize en iyiyi sunmak için tüm gayretimizi gösteriyoruz. Bugün açılışını yaptığımız Toyota Plaza Sandıkçı’nın da Sakarya’daki müşterilerimizi mutlu ve memnun etmek konusunda büyük katkılar sağlayacağına inanıyorum. Mutlak müşteri memnuniyetine verdiğimiz önceliğin yanında yeniliklerin ve öncü teknolojilerin markası olan Toyota’yı Türkiye’de zirveye taşımak için tüm çabamızı göstermeye devam edeceğiz”
 
Sandıkçı Otomotiv Genel Müdürü Harun Sandıkçı da Sakarya’ya layık olan modern bir plazayı hizmete açtıklarını belirterek “Toyota’nın Türkiye’deki 55’nci plazasını Sakarya’ya kazandırdığımız için mutluyuz. Dünyanın lider otomotiv üreticisi olan Toyota’yı Sakarya’da temsil ediyor olmak gurur verici. Burada hizmete sunduğumuz plazamız ile halkımızın her türlü beklenti ve ihtiyaçlarına cevap vereceğiz. Satış ve satış sonrası servis hizmetlerinde müşterilerimizi en iyiyi sunmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.
 
www.UlasimOnline.Com
Bu haber toplam 2141 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim