• BIST 9543.3
  • Altın 2486.68
  • Dolar 32.5006
  • Euro 34.8119
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C

Mercedes Benz’ten Martaş’a 100 Axor

Mercedes Benz’ten Martaş’a 100 Axor
Mercedes-Benz Türk A.Ş., 1984’ten bu yana lojistik sektöründe hizmet veren Martaş Uluslararası Taşımacılık İnşaat ve Ticaret Ltd.Şti. ile yeni bir iş ortaklığına imza attı.

Eylül ayında 50, Aralık ayında 50 adet olmak üzere, 2012 yılında toplam 100 adet Mercedes-Benz Axor 1840 LS çekici satın alan Martaş Lojistik, yeni Mercedes-Benz kamyonlarla hem filosunu gençleştirdi hem de filosundaki toplam araç sayısını arttırarak taşımacılık sektöründeki yükselişini sürdürdü.

Çırağan Palace Kempinski İstanbul Hotel’de gerçekleşen teslimat törenine Martaş Lojistik’ten Yönetim Kurulu Başkanı Abdi Kurt, Yönetim Kurulu Üyesi Reşit Kurt, Eyüp Okan Kurt ve İbrahim Ozan Kurt katıldılar. Koluman Motorlu Araçlar Tic. ve San. A.Ş.’den Genel Müdür Ali Saltık, Satış Müdürü M. Kürşat İnce’nin de katıldığı törene Mercedes-Benz Türk A.Ş.’den Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün, Kamyon Pazarlama ve Satış Müdürü Bahadır Özbayır, Kamyon Filo Satış Müdürü Alper Kurt, Mercedes-Benz Taşıt Ticaret ve Servis A.Ş. Genel Müdürü Osman Nuri Aksoy, TruckStore Müdürü Tolga Bilgisu, Mercedes-Benz Finansman Türk A.Ş.’den ise Satış ve Pazarlama Direktörü Tayfun Öneş, Kamyon ve Hafif Ticari Araç Satış Müdürü Kıvanç Sanrı katıldılar. 
 
Mercedes-Benz Türk Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün tören sırasında yaptığı konuşmada, Mercedes-Benz Türk ile Martaş Lojistik arasında kurulan yeni iş ortaklığından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sülün, Mercedes-Benz Türk’ün araç satışlarında ikinci el araç alım satımı, servis, finansman ve sigorta hizmetlerini de sunduğunu, Martaş Lojistik’e yapılan 100 adetlik filo satışında da çok özel koşullarda finansman ve ikinci el alım hizmetleri dahil edilerek satış yapıldığını söyledi. Bu iş ortaklığının yalnızca satıştan ibaret olmadığını belirten Sülün, uzun yıllar sürecek bir iş ortaklığına adım attıklarını belirterek yeni Mercedes-Benz Axor kamyonların Martaş Lojistik’e bol kazançlar getirmesini temenni etti.  
Martaş Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Abdi Kurt ise teslimat sırasında yaptığı konuşmada, Martaş Group olarak nakliye sektöründe yurtiçinde ve yurtdışında sürdürdükleri karayolu taşımacılığı ve lojistik hizmetlerinde Mercedes-Benz’in yeni Euro 5 standartlarındaki kamyonları sayesinde daha da güçleneceklerine inandıklarını dile getirdi. Mercedes-Benz Axor araçların sağladığı yüksek hacimli taşıma kapasitesi ve düşük yakıt sarfiyatı ile hem daha rekabetçi hem daha çevreci bir şirket olacaklarını belirten Kurt, böylece her yıl %15 büyüme hedeflediklerini ve Mercedes-Benz Türk ile daha uzun yıllar işbirliği içinde olmak istediklerini söyledi. 
 
Mercedes-Benz Türk Kamyon Pazarlama ve Satış Müdürü Bahadır Özbayır ise konuşmasında,  Mercedes-Benz Türk Bayii Koluman Motorlu Araçlar Tic. ve San. A.Ş.'ye bu büyük satıştaki başarılarından dolayı teşekkürlerini iletirken, Mercedes-Benz Türk’ün kamyon grubunda yıllardır sürmekte olan tartışmasız liderliğinin bu satışla daha da güçlendiğini, Mercedes-Benz kamyonların lojistik sektöründeki büyük filoların tercihi olmaya devam ettiğini belirtti. 
 
Mersin’de kurulan ve her geçen yıl filosunu büyüterek faaliyet alanlarını genişleten Martaş Group, bugün 8 şirketi ve 400 çalışanı ile tüm faaliyetlerini uluslararası standartlarda kurumsal yönetim, müşteri memnuniyeti, toplumsal sorumluluk anlayışı ve çevreyi koruma prensipleri ile yürütürken, deneyimlerini ve bugünün yeniliklerini kullanarak hizmette beklentilerin ötesine ulaşmayı, evrensel ve modern kabul görmüş standartlar ile mükemmelliğe ulaşmayı hedefliyor.
 
mercedes-benz_martas-teslimati1.jpg
 
mercedes-benz_martas-teslimati2.jpg
 
mercedes-benz_martas-teslimati_3.jpg
 
mercedes-benz_martas-teslimati4.jpg
 
Bu haber toplam 5072 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim