• BIST 10336.5
  • Altın 2400.893
  • Dolar 32.2647
  • Euro 34.6857
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 7 °C

Lada Vesta’nın bu özelliklerini biliyor muydunuz?

Lada Vesta’nın bu özelliklerini biliyor muydunuz?
Lada Vesta şüphesiz ki en çok merak edilen araçlardan biri. Hem özellikleri hem de fiyatı bakımından şimdiden merakla beklenen Lada Vesta’nın piyasa fiyatına göre Türkiye’de de çok ucuza satılacağı düşünülüyor.

Lada Vesta teknik özellikleri bakımından cezbedici araçlardan biri. Hem görüşünü hem de özellikleri onu favori yapmaya yetiyor. Sizlere bu mükemmel aracın özelliklerini tanıtacağız ve tahmini olarak fiyat araştırmasını yapacağız.

Rusya’nın dev otomobil şirketi AvtoVaz ürettikleri son model Lada Vesta aracının test sürüşlerine başlıyor. Test üretimi bittikten sonra Eylül ayında pazara girmeye hazırlanacak. Otomobilin fiyatı ise 6100 dolardan başlıyor ve bu fiyata göre teknik özellikler de eklenince merak konusu oldu.

Rusya’nın yeni model araçlarının üretimi ile ilgili takvimin planlandığı şekilde ilerlediğini ifade eden Andersson, “Vesta modellerin üretimi için özel bir alan oluşturduk. Bunun için şirket 5 milyar ruble (76,6 milyon dolar) ek yatırım yaptı.” dedi. Vesta’ların geçen yıl test için Almanya’ya gönderildiği, ABS ve denge testlerinin başarılı bir şekilde yapıldığı kaydedildi. Vesta’ların Lada Priora’ların yerini alması planlanıyor. Hatchback tip araçların üretiminin başlamasının ardından sedan tipler de devreye alınacak. Rusya’nın yeni model ekonomik araçları ile ilgili fiyatlar 400 bin rubleden (Yaklaşık 6100 dolar) başlayacak. Lada Xray Cross’lar ise 500 bin rubleden (7500 dolar) başlayan fiyatlarla piyasaya sunulacak.

Lada Vesta aracının özellikleri:

-Rusya’da çok tercih edilen sürücü koltuğu yükseklik ayarı mevcut. Tüm koltuklarda, camlarda ve aynalarda ısıtma sistemi bulunuyor. Rusya otomobil sektörü Vesta modellerle ilgili büyük beklenti içinde. Yeni modelin Rusya’da 2015’in en iyi aracı seçileceği tahmin ediliyor. Birçok otomobil firmasında yöneticilik görevi yapan İsveçli Anderson, 2009 yılında AvtoVaz firmasının başına getirilmişti. Rusya’nın AvtoVaz firması 2012 yılında yaklaşık 210 milyon dolar kâr açıklamıştı.

Lada Vesta'nın Türkiye fiyatı 25 bin TL olarak düşünülüyor.

Bu haber toplam 8742 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim