• BIST 9949.1
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C

İnci Battery, WIN Fuarı'nda büyük ilgi gördü

İnci Battery, WIN Fuarı'nda büyük ilgi gördü
Bu yıl 22.si düzenlenen İstanbul WIN Automation Fuarı, sektör oyuncularını 19-22 Mart 2015 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde buluşturdu.

Sektörün ihracat lideri İnci Akü, İstanbul WIN Automation Fuarı’nda İnci Battery markasıyla Traksiyoner, Gel Serisi, VRLA AGM ve Stasyoner akülerini tanıttı.

İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde, 19-22 Mart tarihleri arasında düzenlenen WIN Automation Fuarı, binlerce profesyoneli bir araya getirdi. İnci Battery markalı endüstriyel ürün grubuyla fuarda yer alan İnci Akü’nün Genel Müdür Yardımcısı Kadir Kaymakçı şöyle konuştu: “Endüstriyel ürün kategorisinde İnci Battery markalı, istif makinaları kullanıcılarına yönelik ‘Traksiyoner’ ürün segmentinde Türkiye’de pazar lideriyiz. Endüstriyel grubumuzda ağırlığı Avrupa bölgesine yönelik olmak üzere 20’nin üzerinde ülkeye ihracat yapıyoruz. İstanbul WIN Automation Fuarı’na her yıl düzenli olarak katılım gösteriyoruz. Bu yıl da fuarda, bize yeni iş fırsatları sağlayabilecek birçok profesyonel ile irtibata geçtik. Katılımcı ve ziyaretçi kalite seviyesi de oldukça yüksekti.”

Türkiye’de endüstriyel akü sektöründe rekabetin oldukça yüksek olduğunu belirten Kaymakçı, “Müşteri ihtiyaçlarını iyi anlayıp, buna uygun ve hızlı çözümler üreten şirketler kazanıyor. İnci Battery Traksiyoner aküler uzun ömürleri, güvenli kullanımları, kısa sürede şarj olmaları ve daha düşük enerji maliyetiyle, elektrik enerjisiyle çalışan araçlar için en uygun çözümü İnci Akü kalitesiyle sunuyor. İnci Battery traksiyoner aküler, elektrik enerjisiyle çalışan araçların yanı sıra forkliftler, taşıma bantları ve temizlik makinelerinde de kullanılıyor. İnci Battery Gel Serisi akülerimiz ise teknelerde, karavanlarda, golf araçlarında, solar ve benzeri yüksek enerji gereksinimi duyulan uygulamalarda kullanılmak üzere özel tasarlanmış jel elektrolit yapısı sayesinde yüksek performans sağlıyor” dedi.

Otomasyon, Hydraulic & Pneumatic, Electrotech ve Materials Handling sektörlerini tek çatı altında buluşturan fuara bu yıl 21 ülkeden toplam 1.581 firma katıldı.

Bu haber toplam 1838 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim