• BIST 9524.59
  • Altın 2517.93
  • Dolar 32.597
  • Euro 34.6105
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C

Şensan Otomotiv’den Akran Nakliyat’ın filosuna MAN desteği

Şensan Otomotiv’den Akran Nakliyat’ın filosuna MAN desteği
İlyas Şen Şirketler Grubu’na bağlı, MAN Bursa yetkili bayisi Şensan Otomotiv, Akran Nakliyat Ltd. Şti.’ne satışını gerçekleştirdiği 50 adet MAN TGS 18.400 EfficientLine çekicinin ilk 15 adedinin teslimatını gerçekleştirdi.

İlyas Şen Şirketler Grubu’na bağlı, MAN Bursa yetkili bayisi Şensan Otomotiv’in Akran Nakliyat Ltd. Şti.’ne satışını gerçekleştirdiği 50 adet MAN TGS 18.400 EfficientLine çekicinin ilk 15 adedinin teslimatı gerçekleştirildi.

Teslimat töreninde konuşma yapan İlyas Şen Grup Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Şen, Akran Nakliyat’a yaptıkları teslimattan büyük memnuniyet duyduklarını ifade ederek, İstanbul, Balıkesir, İzmir ve Bursa’da  Şensan Otomotiv MAN yetkili bayisi olarak hizmet verdiklerini ve MAN markasına yatırım yapmaya devam ettiklerini belirtti. Şen, “Türkiye pazarında MAN’ın pazar payı her geçen gün yükseliyor, müşterilerimizi satış ve satış sonrası hizmetlerde de mağdur etmeyeceğiz, MAN’ın geniş ürün yelpazesi ve kalitesiyle hak ettiği yere geleceğine inancım tamdır” şeklinde konuştu.

Akran Nakliyat Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Korkmaz ise konuşmasında; Bursa Gemlik Liman bölgesinde faaliyet gösterdiklerini, 2000 yılında nakliye işine başladıklarını, 2007 yılında şirketleşmeye yönelik çalışmalar yaptıklarını,  şirketlerinin amacının lojistik sektörüne yeni bir soluk getirerek, kaliteyi yükseltmek ve bir ekol haline gelmek olduklarını ifade etti.

Filolarının farklı marka araçlardan oluştuğunu, ilk defa MAN marka araç yatırımı yaptıklarını ifade eden Ayhan Korkmaz; “Akran Nakliyat olarak müşterilerimiz için en uygun çözümleri bularak 200'den fazla personelimiz, kendimize ait 161 adet aracımız ile yolumuza devam ediyoruz. Bu alımla birlikte filomuzdaki araçların %40’ını MAN araçlar oluşturuyor. Hem MAN araçlardan hem de Şensan Otomotiv’den aldığımız satış ve satış sonrası hizmetlerden son derece memnunuz. Geniş ürün yelpazesi, yüksek ürün kalitesi, teknolojik olarak iyi donanımlı ve en az ağırlığa sahip olması, bizim için en önemli kriter olan yakıt tüketiminde de büyük avantaj sağlamasından dolayı tercihimizi MAN TGS 18.400 EfficientLine  araçlardan yana kullandık” diye konuştu. 

Ayhan Korkmaz, MAN araçların genel olarak düşük yakıt tüketiminden ve araç hafifliğinden de çok memnun olduklarının altını çizerek “Böylece daha az yakıt tüketimi ile daha fazla yük taşıyarak, işletme verimliliğinde en üst seviyeye ulaşıyoruz” dedi.

Tören sonrasında İlyas Şen Grup Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Şen Bursa’daki teslimatın anısına Ayhan Korkmaz’a bir plaket takdim etti.

 

Bu haber toplam 3628 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim