• BIST 9079.97
  • Altın 2324.118
  • Dolar 32.3373
  • Euro 34.9482
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 14 °C

Hedefler büyüdü, Hıdırusta ünvan değiştirdi

Hedefler büyüdü, Hıdırusta ünvan değiştirdi
Hıdırusta, 2020 hedefleri kapsamında önemli bir dönüşüme daha imza attı. Şirket, Temmuz 2015 itibariyle Hıdırusta Motorlu Araçlar San. ve Tic. Ltd. Şti. olan ünvanını Hıdırusta Otomotiv A.Ş. olarak değiştirdi.

Her geçen gün genişleyen ürün yelpazesi ve yatırımlarıyla zirveye emin adımlarla ilerleyen Hıdırusta, 37 yıllık geçmişinde yeni bir dönemin daha kapılarını araladı. 1 Temmuz 2015 tarihi itibariyle şirket unvanını Hıdırusta Otomotiv A.Ş. olarak değiştiren şirket, yeni yapılanmayla hedeflerine emin adımlarla ilerlemeye hazırlanıyor.

riza-sahin.jpgYedek parça sektörüne girdikleri ilk günden bu yana ‘yenilikçiliği’ ve ‘liderliği’ temel stratejileri haline getirdiklerini söyleyen Hıdırusta Otomotiv A.Ş. Genel Müdürü Rıza Şahin, “Köklü bir geçmişin ve sektör deneyiminin ardından aldığımız bu kararı sadece unvan değişikliğinden ibaret olarak görmemek gerekiyor. Uzun vadeli hedeflerimiz kapsamında, büyüme planlarımızın ilk adımlarından birini teşkil ediyor” şeklinde konuşuyor. Kurulduğu günden bu yana MAN ve Mercedes-Benz marka ağır vasıtaların yedek parça temininde çözüm ortağı olan Hıdırusta’nın ürün yelpazesini genişletmeye devam ettiğini açıklayan Şahin, “Bu yıl içinde müşterilerimizi her biri alanında lider olan Contitech, SKF, Nissens, V.Reinz, INA ve FAG markalarının ürünlerini müşterilerimizle buluşturduk. Bunlara ek olarak 2015 itibariyle DAF, Volvo, Renault ve Scania marka araçların da yedek parçalarını tedarik etmeye başladık” diyor.

HEDEF 5 YILDA 10 ŞUBE

Bugün İstanbul merkez olmak üzere Gaziantep, Ankara, Samsun ve İzmir şubeleriyle Türkiye genelinde 2000 farklı lokasyonda bulunan müşterilerine hizmet veren Hıdırusta, 2020’de 500 milyon TL ciroya ulaşarak, tüm ticari araçların lider yedek parça dağıtıcısı olmayı hedefliyor. Bu kapsamda şube zincirlerini de büyütmeyi planladıklarını açıklayan Şahin, sözlerini şöyle sürdürüyor: “5 yıl içinde Türkiye’nin 5 farklı lokasyonunda daha Hıdırusta bayrağını dalgalandırmayı, merkez de dahil olmak üzere 10 noktadan hizmet verir konuma ulaşmayı amaçlıyoruz.

Ağır vasıtada hizmet yelpazemizi genişletmenin ardından bir sonraki durağımız hafif ticari araçlar olacak. Sektörde ismimize de taşıdığımız ‘usta’ misyonunun hakkını fazlasıyla vererek, faaliyet gösterdiğimiz tüm segmentlerde pazar lideri olma vizyonuyla yatırımlarımıza devam edeceğiz.”

3153.jpg

Bu haber toplam 2912 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim