• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C

Tutu: Yakıta yatırım yaptık, Renault Trucks aldık

Tutu: Yakıta yatırım yaptık, Renault Trucks aldık
VİP Uluslararası Taşımacılık, Renault Trucks’tan aldığı 20 adet Renault Trucks T460 otomatik şanzıman araç ile yatırımlarına sürdürüyor.

Daha önce de Renault Trucks yatırımları bulunan şirketin yeni alımla birlikte filosundaki araç sayısı 85’e Renault Trucks sayısı 80 adede yükseldi.

Araçlar Volvo Grup Kamyonları 2.El Direktöre Fatih Erdem tarafından VİP Uluslararası Taşımacılık İşletme Müdürü Vedat Tutu’ya teslim edildi. Teslimattan önce yapılan törende verdikleri hizmeterden ve filo yatırımlarından bahseden Vedat Tutu, yeni yaptıkları 20 adet Renault Trucks otomatek T460 araçlarla filolarındaki çekici sayılarının 85’e yükseldiğini, 115 adet treylerle birlikte toplam 200 adetlik araç filosuna ulaştıklarını söyledi.

Hadımköy Yeşilbayır’da hizmet veren VİP Uluslararası Taşımaclık’ın modern yönetim ofisi, 8 bin metrekare kapalı gümrüklü antreposu yanmaz deposu bulunuyor. Vedat Tutu, sadece lojistik yatırımlara odaklanmış bir fierma olduklarını Fransa başta olmak üzere Avrupa yönlü hizmet verdiklerini belirtiyor. Taşımalarının yüzde 40’ını karayoluyla, yüzde 60’ını da Ro-Ro ile yaptıklarını aktaran Tutu, lojistik sektöründe en büyük giderin akaryakıt giderleri oluşturduğunu bunun için araç seçiminin çok önemli olduğunu söyledi.

Kendisinin aynı zamanda sefer maliyet güzergah uzmanı olduğunu aktaran Vedat Tutu, Renault Trucks seçimlerinde, araçların yakıt tüketimindeki cimriliğinin en büyük etmen olduğunu belirtti. Aynı zamanda satış sonhrasındaki hizmet kalitesi ve bakım onarımdaki artılarının markaya olan bağlılıkta önemli etken olduğunu kaydetti.

Volvo Grup Kamyonları 2.El Direktöre Fatih Erdem de yaptığı konuşmada son yıllarda otomatik şanzımanlı Renault Turcks çekicilere olan ilginin arttığını ve artık tüm müşterilerin otomatik Renult Turcks istediklerini söyledi. Bunda yakıt tüketi, kullanım rahatlığının etkisi olduğunu anlatan Erdem, şoför hatalarını en aza indiren Renault Turcks’ların birçok avantajıyla nakliyecilere kusursuz hizmet sunduğunu ifade etti.

20150828_250814.jpg

 

Bu haber toplam 4787 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim