• BIST 9604.01
  • Altın 2477.073
  • Dolar 32.5016
  • Euro 34.646
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 26 °C

Tokat Seyahat filosunun tamamını Travego ile yeniledi

Tokat Seyahat filosunun tamamını Travego ile yeniledi
Mercedes-Benz Türk 29 adet Travego 15 S otobüsü Tokat Seyahat’e teslim etti. Tokat Seyahat yeni satın aldığı Mercedes-Benz Travego 15 S’ler ile gücüne güç kattı.

Şehirlerarası yolcu taşımacılığı alanında faaliyet gösteren Tokat Seyahat, filosundaki tüm otobüslerini 29 adet 2015 model Travego 15 otobüs ile yeniledi. Bugün ağırlıklı olarak İstanbul, Ankara ve İzmir’de faaliyet gösteren Tokat merkezli şirket, bu alım ile yolcu taşımacılığı sektöründe güçlü bir yatırıma imza attı. Araç filosunun tamamı Mercedes-Benz marka Travego model araçlardan oluşan Tokat Seyahat bu defa de tercihini yeniden ‘yıldızlı marka’dan yana kullandı.    

Düzenlenen teslimat törenine Mercedes-Benz Türk Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün, Mercedes-Benz Türk Otobüs Filo Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu, Mercedes-Benz Türk Otobüs Satış Operasyonları Kısım Müdürü Murat Kızıltan, Mengerler Ticaret Türk Sivas Şubesi Genel Müdürü Sultan Altundal, Satış Müdürü Aytunç Kuruoğlu, Tokat Seyahat Şirket Ortağı ve Tokat Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Ahmet Arat, Aşti Otobüs İşletmecileri ve Acentecileri Dernek Başkanı ve Şirket Ortağı Mustafa Tekeli, Şirket Ortağı Levent Arat ve Şirket Ortağı Murat Tekeli katıldı.

Mercedes-Benz Türk Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün tören sırasında yaptığı konuşmada şunları ifade etti: “Tokat Seyahat ile aramızda uzun yıllara dayalı güçlü bir iş ortaklığı var. Bu ortaklık bizi geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda yeniden bir araya getirdi. Kendilerini, 29 araçlık Mercedes-Benz Travego Special Edition kapsamındaki özel donanımlı araçlarımızı tercih ettikleri için kutluyor, bol kazançlar diliyorum.”

Mercedes-Benz Türk Otobüs Filo Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu, “Öncelikle Tokat Seyahat’e Mercedes-Benz Türk’ü tercih ettikleri ve Mengerler Ticaret’e gösterdikleri gayret için teşekkür ediyorum. Ayrıca BusStore ve Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in bu işbirliğine katkıları büyük oldu. Gördüğünüz gibi bu bir takım işi. Mercedes-Benz Türk, bu yaklaşımı ile iş ortaklarına toplu çözümler üretmeye devam edecektir” diyerek işbirliğinin hayırlı olmasını diledi.

Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Mengerler Ticaret Türk Sivas Şubesi Genel Müdürü Sultan Altundal; “Bölgemizde güçlü ve köklü yapısı ile bilinen Tokat Seyahat şirketinin şu anda ikinci kuşaktaki yöneticileri ile kurumsal olarak çalışan şirketler sayesinde otobüs sektörünün geleceğinin çok parlak olduğunu düşünüyorum. Tokat Seyahat’i tebrik ediyor ve yeni yatırımların hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Tokat Seyahat Şirket Ortağı ve Tokat Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Ahmet Arat tören sırasında yaptığı konuşmada: “Öncelikle Mercedes-Benz Türk, Mercedes-Benz Finansal Hizmetler ve BusStore, Mercedes-Benz Türk’ün 2. EL organizasyonu ve Mengerler Ticaret’e teşekkür etmek istiyorum. Bu ekip entegre hizmet anlayışları ve şeffaf yapıları sayesinde sektörün önünü açmaya devam ediyor. İş hayatında güvenilebilen partlerler her zaman birbirlerine güç katar. Zannediyorum karşılıklı olarak bunu yaşıyor ve hissediyoruz. Tokat Seyahat olarak biz hizmet kalitemizi artırmak için yatırımlarımızı istikrarlı şekilde sürdürüyor, filomuzu genç tutmaya özen gösteriyoruz” dedi.

Aşti Otobüs İşletmecileri ve Acentecileri Dernek Başkanı ve Şirket Ortağı Mustafa Tekeli ise “Filomuzu yine Mercedes-Benz Travego model otobüslerle güçlendiriyor olmanın gururunu yaşıyoruz. Müşterilerimize sunmuş olduğumuz hizmetin kalitesinde çıtayı her defasında yükseltmek ile birlikte yurt çapında bir standartlaşma sağlamak bizim için önemli. Bu sebeple yine Mercedes-Benz Travego otobüsleri tercih etmiş bulunuyoruz. Yeni otobüslerin tüm müşterilerimize hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

10605.jpg

mercedes-benz-tokat-seyahat-travego-teslimati.jpg

Bu haber toplam 3048 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim