• BIST 9120.29
  • Altın 2324.093
  • Dolar 32.3604
  • Euro 35.0127
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C

Krone’nin Mersin’den beklentisi büyük

Krone’nin Mersin’den beklentisi büyük
Yerli üretim Krone treylerler Roadshow etkinliği kapsamında toplam 7 ilde müşterileri ile bir araya geliyor. Krone treylerlerin ikinci durağı Mersin oldu.

Krone Roadshow kapsamında Mersin Çani Petrol Tesisleri'nde Mersinli nakliyeciler ile buluştu.

Krone Trailer International Genel Müdürü Semih Pala, Krone Satış Yöneticisi Ömürden Özacar ve Krone Mersin Bölge Temsilcisi Selçuk Akdöner, 100’ün üzerinde katılımcıyı ağırladı. Krone Profi Liner Sabit Çatılı, Profi Liner Kayar Perdeli & Çatılı, Platform Açık Kasa ve Cool Liner modellerini yakından inceleme fırsatı bulan nakliyeciler, yetkililerden araçlar hakkında bilgi de aldılar.

“MÜŞTERİLERİMİZE EN YAKIN NOKTADA OLACAĞIZ”

Krone Trailer International Genel Müdürü Semih Pala, Roadshow etkinliği ile amaçlarının müşterilerin, araçlarını daha yakından tanımalarını kolaylaştırmak olduğunu ifade etti. Pala, ayrıca müşterilerinin taleplerini de dinleme fırsatı bulduklarını belirterek, “Biz satış sonrasına da çok önem veren bir firmayız, çünkü bir müşteriye ürün sattığımızda o müşteri artık bizim sorumluluğumuzda oluyor. Onların talep ve istekleri bizim için önemlidir. Krone olarak satış sonrası ve yedek parça yatırımlarımız konusundaki çalışmalarımız da müşterilerimizin istekleri doğrultusunda devam ediyor” dedi.

“KRONE TÜRKİYE’YE GÜVENİYOR”

Krone ve Tire Fabrikası hakkında da bilgi veren Semih Pala, sözlerine şöyle devam etti; “100 yılı aşan tecrübesi ile Avrupa’nın lider treyler üreticileri arasında yer alan Krone Grubu, İzmir’deki 100 Milyon TL’lik yatırım ile kurduğu fabrikasıyla artık yerli üretim statüsündedir. Türkiye çok önemli bir pazar, şu anda çevre ülkelerde sıkıntı olsa da bunun geçici olduğunu, uzun vadede iyi olacağını düşünüyoruz. Doğru yerde olduğumuza inanıyoruz ve Türkiye’de büyümek istiyoruz. İzmir Tire Fabrikamızın kapasitesi yaklaşık 10 bin ünitedir.

İzmir’den Orta Doğu ülkelerine ve Kuzey Afrika başta olmak üzere birçok ülkeye ihracat gerçekleştiriyoruz. Belirtmek isterim ki, kalite standardımız Almanya’daki üretimle birebir aynıdır. Tire’de müşteri memnuniyeti doğrultusunda standart Krone kalitesine sahip, birinci sınıf ürünlerin üretimini gerçekleştirerek müşterilerimize sunmaktayız” dedi.

“MERSİN BÖLGESİNDEN BEKLENTİMİZ BÜYÜK”

Krone Mersin Bölge Temsilcisi Selçuk Akdöner ise “Yeni yapılanmamız ile müşterilerimize artık çok daha yakınız. Bir telefonları ile hemen yanlarındayız. Mersin, Türkiye’nin en önemli lojistik üslerinden biri. Buradan hem ihracat hem ithalat yoğun olarak yapılıyor. Bu yüzden Mersin bizim için ayrı bir önem taşıyor. Özellikle bozulabilir gıdaların taşımacılığında kullanılan frigofrik dorseler Mersin bölgesinde çok yaygın kullanılıyor. Bizim de Cool Liner modelimiz bu sektöre hitap ediyor. Krone olarak Mersin’le ilgili beklentilerimiz uzun vadeli” açıklamasında bulundu.

YÜZDE 100 YERLİ KRONE

2013 yılında açılarak üretime başlayan Krone Tire Fabrikası, 23 bin metrekaresi kapalı, toplam 190 bin metrekare alanda hizmet veriyor. Tire fabrikasında Krone’nin çok yönlü Profi Liner, Mega Liner ve konteyner şasisi Box Liner modelleri üretiliyor. Yıllık üretim kapasitesi yaklaşık 10 bin adet olan Tire Fabrikası, Krone’nin Almanya dışındaki tek üretim tesisi.

Ödenmiş sermayesi 100 milyon TL olan fabrika, tüm yatırımlarını öz kaynak ile sağladı. Dünyanın en modern treyler üretim tesislerinden biri olan Krone Tire Fabrikasındaki makine parkı ve kataforez havuzu, en yeni teknolojik standartlara göre oluşturuldu. Fabrikada, 100’ün üzerinde Türk çalışan istihdam ediliyor.krone-mersin.jpg

10612.jpg

Kaynak: Hediye EROĞLU - Lojiport

Bu haber toplam 2698 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim