• BIST 9079.97
  • Altın 2308.788
  • Dolar 32.311
  • Euro 35.0346
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C

Mercedes’ten Bursa’ya 26 otobüs

Mercedes’ten Bursa’ya 26 otobüs
Mercedes-Benz Türk, Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne 21 adet Mercedes-Benz Tourismo ve 5 adet Mercedes-Benz Conecto Solo otobüs satışı gerçekleştirdi.

Mercedes-Benz Türk’ün Hoşdere Fabrikası’nda üretilen 21 adet Tourismo 15 RHD otobüs ve 5 adetConecto Solo otobüs Devlet Malzeme Ofisi aracılığıyla Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursalıların hizmetine sunuldu.   

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından gerek şehir içi gerekse şehir dışı kültürel etkinlik ve gezilerde kullanılmak üzere temin edilen Mercedes-Benz Conecto Solo ve Mercedes-Benz Tourismo otobüslerden 8’i Mercedes-Benz Türk Pazarlama Merkezi’nde teslim edilirken, 18'i Bursa’da teslim edildi.

MERCEDES-BENZ TOURISMO
Mercedes-Benz otobüs ailesinin bir ferdi olan Tourismo, 45 bin km olan uzun bakım aralığı, güçlü motorları, düşük bakım maliyetleri ve düşük yakıt tüketimleriyle dolayısıyla ekonomik olmaları sebebiyle tercih ediliyorlar.

Müşterilerine sunduğu üstün teknoloji, güvenlik, sağlamlık ve dayanıklılığı uzun yıllar boyunca koruyan Tourismo, yüksek 2.El değeriyle de sahiplerinin kazancını arttırıyor.  Tourismo’nun karoseri, Hoşdere Fabrikası’nda kataforez daldırma boya tesisinde gördüğü işlem sayesinde, korozyona karşı en iyi şekilde korunarak uzun yıllar kalitesini koruyor.

MERCEDES-BENZ CONECTO SOLO
Mercedes-Benz Türk’ün Hoşdere Fabrikası’nda üretilen ve kullanıcısına güvenlik, konfor, ergonomi ve performans sunan şehiriçi otobüsü Conecto Solo, ekonomi ve yüksek kazanç için gerekli tüm şartları yerine getiriyor. Sağlamlık ve dayanıklılık kriterlerinde öncü olan Conecto Solo, kataforez daldırma boya tesisinde gördüğü işlem sayesinde korozyona karşı korunuyor.

Tam alçak tabanlı bir otobüs olan Conecto Solo, şehir merkezlerinde kullanım için ideal ölçülere sahip olup optimum dönme çapı ile kullanıcısına yüksek bir manevra kabiliyeti sunuyor. Üç kapısı ve alçak tabanlı yapısıyla yolculara binme ve inmeyi konforlu hale getiren Conecto Solo’da bu konfor, standart olarak sunulan yana eğilme fonksiyonu ile daha da artıyor.

mercedes-bursa-teslimat-1.jpgmercedes-bursa-teslimat-2.jpgmercedes-bursa-teslimat-3.jpg

Bu haber toplam 4240 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim