• BIST 9079.97
  • Altın 2323.714
  • Dolar 32.3523
  • Euro 34.949
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Ford Trucks Comtrans’ta gövde gösterisi yaptı

Ford Trucks Comtrans’ta gövde gösterisi yaptı
Ford Trucks,Moskova’da düzenlenen ve Rusya'nın en büyük ticari araç fuarı olan Comtrans'ta Rus pazarına yönelik ürünleri ile şov yaptı.

Ford Trucks standında yer alan ve Rusya pazarının iklim ve yol koşullarına göre özel olarak üretilen çöp toplama üst yapılı 2532DC yol kamyonu, yakıt tankeri üst yapılı 2532HR yol kamyonu, mixer üst yapılı 4136M İnşaat Serisi ve 1846T çekici modelleri fuar süresince ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü. Ford Trucks ayrıca bu yıl fuarda resmi katalog sponsoru olarak yer aldı.

Ford Trucks Rusya pazarında emin adımlarla ilerliyor

Ford Otosan ağır ticari araç markası Ford Trucks ile, Rusya, Doğu Avrupa, Türki Cumhuriyetler, Kuzey Afrika ve Ortadoğu başta olmak üzere, Türkiye çevresinde gelişmekte olan ülkelere yönelik uzun vadeli projelerini ve yatırımlarını sürdürüyor. Türkiye ağır ticari araç pazarındaki uzun yıllara dayanan bilgi birikimi ve tecrübesini bu pazarlardaki faaliyetlerine de yansıtan Ford Otosan, global bir kamyon üreticisi olma yolunda önemli adımlar atıyor. Türkiye’de olduğu gibi ihracat pazarlarında da kamyon satış ve servis ağını güçlendirecek çalışmalar yapıyor. Fuara katılan Ford Trucks Uluslarası Pazarlar Direktörü Emrah Duman, Ford Trucks markası ile Rusya ve çevre pazarlardaki ihracat hacmini daha da arttırmayı planladıklarını belirtti.

Türkiye pazarına sundukları Cargo modellerini eş zamanlı olarak bu pazarlarda da satışa sunduklarını belirten Duman, “Ford Trucks olarak Rusya’nın 14 şehrinde bulunan 18 bayiden oluşan satış ve servis ağımızı pazarın ihtiyaçları doğrultusunda, 25 şehirde ve 30 noktaya taşımayı planlıyoruz” dedi.

Rus pazarına yönelik Ford Trucks modelleri Comtrans’taydı

Fuarın gözdelerinden olan ve uluslararası ve yurt içi uzun yol taşımacılığında kullanılmak üzere müşteri beklentileri doğrultusunda tasarlanan 1846T Çekici, Ford Trucks’ın yapı taşları olan Güç, Verimlilik, Konfor ve Dayanıklılık kriterlerini bir arada topluyor. Ford Trucks 1846T, 460 Hp’lik motor gücü ve 2100 Nm torku ile sınıfının en rekabetçi aracı olarak fark yaratıyor. 10.3 L 6 silindirli Değişken Geometrili Turbo (VGT) motor yüksek torkunu düşük devirlerden itibaren sunarak gücü yakıt ekonomisiyle birleştiriyor.
 
Comtrans’ta sergilenen bir diğer önemli araç ise, 6 silindirli 9 litrelik turboşarjlı intercooler 2532DC modeli 6x2’lik çekiş sistemine sahip çöp toplama üst yapılı 2532DC yol kamyonu. 13 m³ ile 20 m³ arasında bir gövde hacmine sahip araç 1,5 m³ kapsiteli arka hacmiyle de dikkatleri üzerine toplamayı başardı.
 
Ford Trucks Rusya’da inşaat ve tehlikeli madde taşımacılığına yönelik çözümleri ön plana çıkartan iki modeli ile de gövde gösterisi yaptı. 20000 litre ile 36000 litre arasında gövde kapasitesi seçenekleriyle öne çıkan üst yapı özellikleri ile dikkat çeken, yakıt tankeri üst yapılı 2532HR yol kamyonu ADR onaylı alüminyum veya sac kasa seçenekleri ile sunulabiliyor. 8x4’lük çekiş sistemine ve Nominal kapasitesi 7 m³ ile 12 m³ arasında değişen mikser seçeneğine sahip olan mikser üst yapılı 4136M kamyonu ile de Ford Trucks Comtrans’ın en dikkat çeken markaları arasında yer aldı.

Bu haber toplam 2271 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim