• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C

“Vector 4 Seasons" ile dört mevsim lastiğinde çığır açıyor

“Vector 4 Seasons" ile dört mevsim lastiğinde çığır açıyor
Vector 4Seasons; Goodyear’ın 30 yıllık dört mevsim lastiği deneyimi ile Audi, Fiat, Ford, Jeep, Opel, Renault ve Volkswagen gibi önde gelen otomotiv markalarının araçlarına orijinal ekipman seçilerek edindiği bilgi ve tecrübeler ışığında geliştirildi.

Goodyear’ın ikinci nesil Vector 4Seasons lastiği, mevsimlere göre lastiklerini değiştirmeyi tercih etmeyen sürücülerin farklı taleplerini karşılamak üzere tasarlandı. Goodyear, yeni dört mevsim lastiği Vector 4Seasons ile dört mevsim lastik segmentinde, pek çok ödüle sahip bir önceki nesil lastiğin yerini almaya hazırlanıyor.

Goodyear Tüketici Lastikleri Direktörü Mahmut Sarıoğlu, “Yeni nesil Vector 4Seasons lastiğimiz; Goodyear’ın bu segmentte 30 yıllık bir zaman içinde sahip olduğu mühendislik ve inovasyon gücüne, tüketici ihtiyaçlarına ve lider otomotiv markalarının araçlarına orijinal ekipman seçilerek edindiğimiz tecrübelere göre geliştirildi.

Goodyear, 1980'lerin ortalarında dört mevsim lastiği konseptini ilk kez piyasaya sürdüğünden bu yana, bu segmentte pazar lideri pozisyonunu elinde bulunduruyor. Goodyear, ülkemizde de dört mevsim lastik denildiğinde akla ilk gelen markalardan biridir” dedi.

Goodyear Vector 4Seasons ile her mevsimde üstün performans!

Yeni Goodyear Vector 4Seasons, özellikle kış mevsimini daha ılıman geçiren bölgelerde yaşayan tüketicilerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere geliştirildi. Önceki nesliyle karşılaştırıldığında, yeni Vector 4Seasons lastiği, sırtındaki küçük bloklar sayesinde karlı zemindeki genel performansını artırırken, geniş kanalları ile buzlu zemin üzerinde daha üstün bir performans sunuyor.

Kış sezonunda her yerde kar yağışının yoğun bir şekilde yaşanmaması sebebiyle Goodyear, yeni nesil Vector 4Seasons’ın özellikle ıslak, çamurlu ve buzlu zeminlerdeki performansını daha da iyileştirmek amacıyla bir önceki nesilde kullanılan silika oranı artırırken, lastiğin geliştirilmesinde SmartTred Teknolojisi’ni kullandı.

Vector 4Seasons, hidrodinamik kanallar dahil edilmesiyle, ıslak ve çamurlu zeminlerde daha yüksek suda kızaklama direnci sunuyor. Yeni nesil Vector 4Seasons aynı zamanda, üç boyutlu dişler ile sağlanan artırılmış sırt sertliği sayesinde, kuru zeminde de bir önceki nesle göre daha üstün yol tutuşu ve denge sunuyor.

“Goodyear’ın önceliği, tüm mevsim ve yol koşullarında güvenliği artırmak!”

Goodyear’ın Vector 4Seasons serisini geliştirirken, bu lastiğin hem gerçek anlamda bir dört mevsim lastiği olmasına, hem de kış mevsiminde karşılaşılan zorlu hava şartlarına uygunluğunu sağlamaya odaklandıklarını vurgulayan Sarıoğlu, “Tüketicilerimizin tüm mevsim ve yol koşullarında, güvenliğini artırmak üzere lastikler geliştirmek Goodyear’ın ana önceliğidir.

Yeni nesil Goodyear Vector 4Seasons lastiğimizi tercih eden tüketicilerimizin her mevsimde kendilerini güvende hissetmelerini sağlayarak, bu vaadimizi yerine getirme konusunda yaptığımız çalışmaların somut bir kanıtıdır” dedi.

TÜV SÜD: “Vector 4Seasons, önde gelen rakiplerine göre karlı zeminde %12 daha kısa fren mesafesi sunuyor”

Alman bağımsız test kuruluşu TÜV SÜD tarafından gerçekleştirilen testler, Vector 4Seasons’ın, önde gelen rakiplerinin ortalamasına göre karlı zeminde %12 daha kısa fren mesafesiyle bir lider olduğunu kanıtlıyor. Aynı testler, Goodyear Vector 4Seasons rakiplerinin ortalamasına göre karlı zeminde %19 daha iyi yol tutuşu ve buzlu yolda %13 daha kısa fren mesafesi sunduğunu gösteriyor.

Özellikle kış mevsimini daha ılıman geçiren bölgelerde yaşayan tüketicilerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere geliştirilen Goodyear Vector 4Seasons, Türkiye’de Eylül 2015 itibariyle satış noktalarında yerini aldı. Goodyear Vector4Seasons ürün gamına, 2016 yılının başlarında üç farklı ebatta RunOnFlat (ROF-Patlasa da giden) modelin eklenmesiyle birlikte toplam 43 farklı ebada ulaşacak.

Bu haber toplam 2643 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim