• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 25 °C

Katmerciler, Avrasya Güvenlik ve Trafik Fuarı sponsoru

Katmerciler, Avrasya Güvenlik ve Trafik Fuarı sponsoru
Türkiye araç üstü ekipman sektörünün lideri Katmerciler, 12-14 Kasım 2015 tarihleri arasında Ankara’da düzenlenecek uluslararası fuara sponsor ve katılımcı firma olarak destek verecek.

İçişleri Bakanlığı, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü, Karayolları Genel Müdürlüğü ve Polis Akademisi Başkanlığı desteğiyle düzenlenen fuara, 30 ülkeden 150 üst düzey trafik güvenliği yöneticisi ile 80 belediyeden 250 yöneticinin katılımı bekleniyor.

Kamu ve meslek kuruluşları işbirliğiyle gerçekleştirilen fuarla paralel ve eşzamanlı olarak, 6. Karayolu Trafik Güvenliği Sempozyumu ve Sergisi de hayata geçirilecek.Fuar ve sempozyumun Gala Gecesi’nin ev sahipliğini üstlenecek Katmerciler, yeni Toplumsal Olaylara Müdahale Aracını (TOMA) sergileyeceği standıyla da fuarda yer alacak.

Türkiye’nin her geçen gün büyüyen trafik güvenliği ve güvenlik sistemleri pazarının buluşma noktası olacak fuarda, firmalar, ürün ve hizmetlerini tanıtma ve karşılıklı işbirliği imkanı bulacak. Aynı zamanda sektör sorunlarının akademik bir çerçevede tartışılacağı ve pazarın yeni ihtiyaçlarına yönelik çözümlerin tanıtılacağı ve birlikte geliştirme fırsatlarının ortaya çıkarılacağı bir platform olma özelliği taşıyor.

Katmerciler İcra Kurulu Başkan Vekili Furkan Katmerci, ilgili bakanlıkların ve kamu kurumlarının iş birliği ve desteğiyle düzenlenecek fuara sponsor ve katılımcı firma olarak destek vermekten mutlu olacakşarını belirterek, “Kamu güvenliğinin sağlanması ve korunması, ülkemizde olduğu kadar hemen tüm ülkelerde de devletlerin en önde gelen görevleri arasındadır. Yeni ürün, teknoloji ve çözümlerin tanıtılacağı fuarda yerimizi alarak sadece ulusal ölçekte değil uluslararası ölçekte de Katmerciler markasının tanınırlığını daha üst seviyeye çıkarmayı, en ileri teknolojiyle geliştirdiğimiz yeni TOMA’mız başta olmak üzere bu alana yönelik ürünlerimizi en güçlü şekilde tanıtmayı hedefliyoruz” dedi.

 

Bu haber toplam 3233 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim