• BIST 9050.24
  • Altın 2295.671
  • Dolar 32.3229
  • Euro 35.1342
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C

Satso, Shangay Otomotiv Fuarı'na katılacak

Satso, Shangay Otomotiv Fuarı'na katılacak
Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, (SATSO) Automechanika Otomotiv ve Otomotiv Yan Sanayi Fuarı’na katılmak üzere dünyanın en büyük ticaret merkezlerinden olan Çin Shangay Bölgesi’ne gidiyor.

Frankfurt Messe’nin düzenlediği ve dünyanın öncü otomotiv firmalarının tecrübe paylaşımı yapacağı fuarda SATSO, Başkan Mahmut Kösemusul, Yönetim Kurulu, Meclis ve Oda Üyelerinden oluşan 50 kişilik heyetle Sakarya’yı temsil edecek. Heyete Sakarya Valisi hüseyin avni coş başkanlık edecek. “Otomotiv Şehri Sakarya” vizyonu ile son yıllarda önemli çalışmaları hayata geçiren Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerinin sektör ve ihracat tecrübelerini artırmak hedefiyle seyahat programı gerçekleştiriyor. 2-5 Aralık tarihlerinde Çin Shangay’da düzenlenecek, Türk üreticisinin yedek parça ve yan sanayi üretimi olarak pay sahibi olduğu, global piyasada önemli bir organizasyon olan Automechanika Otomotiv ve Otomotiv Yan Sanayi Fuarı’nda dünyanın önde gelen otomotiv firmaları yer alarak ikili iş görüşmeleri yapılacak.
Seyahat programı ile ilgili konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, “Otomotiv sektörünü çok önemsediğimizi her fırsatta dile getiriyorum. Sakarya’mız bu sektörde üretim kalitesi, istihdam gücü, milli üretim tecrübesi ve potansiyeli fark oluşturuyor. Bu fuarda da tecrübemizi yükseltmek istiyoruz. Sektörün dünyadaki öncü firmalarıyla buluşmak istiyoruz. Valimiz Sn. Hüseyin Avni Coş’un başkanlığında, Yönetim Kurulumuz, Meclisimiz ve Odamız Üyelerinden oluşan 50 kişilik heyetimiz ile ayrıca Shangay Uluslararası Ticaret Odası ile toplantı yapacak, Başkonsolosluk ve Ticaret Ateşeliğini de ziyaret edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 70527 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim