• BIST 9530.47
  • Altın 2476.256
  • Dolar 32.4888
  • Euro 34.7781
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 16 °C

Mercedes'ten Pozantı'ya yeni şoför dinlenme tesisi

Mercedes'ten Pozantı'ya yeni şoför dinlenme tesisi
Mercedes-Benz Türk, geliştirdiği dinlenme noktasıyla kamyon şoförlerine sunduğu özel hizmetleri Türkiye’nin tüm bölgelerine taşımayı hedefliyor.

Mercedes-Benz Türk, “Kamyon Şoförleri Dinlenme Noktası” projesini Pamukova’dan sonra Adana Pozantı’da sürdürüyor. Adana Ankara yolu üzerinde, Adana’ya 5 kilometre mesafede, İpekyolu Dinlenme Tesisleri bünyesinde bulunan bu özel alanın açılışına kamyon şoförleri ile birlikte Mercedes-Benz Türk yöneticileri katıldı.

Türkiye’de yıllardır kamyon üretimi yapan Mercedes-Benz Türk, kamyon şoförlerine verdiği değeri bir kez daha somut bir projeyle gözler önüne serdi. Şirket, kamyon şoförlerinin mola zamanlarında rahat ve huzurlu bir ortamda dinlenebilmeleri için geliştirdiği Mercedes-Benz Dinlenme Noktası’nı tüm Türkiye’ye taşımaya kararlı. İpekyolu Dinlenme Tesisleri’yle işbirliği sonucu Adana Pozantı bölgesinde oluşturulan dinlenme noktası bu defa hem kapalı, hem açık alanda hizmet verecek şekilde kurgulandı. Sohbet köşeleri, 7/24 TV yayını ve spor karşılaşmalarını izleme imkânı, ücretsiz internet cafe, şarj üniteleri ve çay ikramının bulunduğu “Mercedes-Benz Dinlenme Noktası”nda verilen hizmetlerin tamamı, tesisi ziyaret eden kamyon şoförlerine Mercedes-Benz Türk tarafından ücretsiz olarak sunuluyor.  

Hedef Türkiye’nin her bölgesine hizmet götürmek

Bu projeyi Türkiye’nin çeşitli bölgelerine taşıyacaklarını söyleyen Mercedes-Benz Türk Kamyon Pazarlama ve Satış Müdürü Bahadır Özbayır, “Şirket olarak faaliyet alanımız içerisinde olsun olmasın birçok alanda sorumluluklar üstleniyoruz. Türkiye’nin yükünü taşıyan kamyon şoförlerinin yanında olmak bizim için önemli. Bugün açılışı yapılan “Mercedes-Benz Dinlenme Noktası”, İpekyolu Tesisleri’nde mola veren tüm kamyon şoförlerinin hizmetindedir. Kendilerini şirket olarak ağırlamaktan memnuniyet duyarız.” şeklinde konuştu.      

Kamyon şoförleri hem dinlendiler hem eğlendiler

Açılış sebebiyle geneneksel “Kuru-Pilav Etkinliği”ni bu tesise taşıyan Mercedes-Benz Türk, kamyon şoförlerine yemek ikramında bulunarak, şoförlere gün boyu hoş vakit geçirmelerini sağlayacak aktiviteler sundu. Mercedes-Benz Dinlenme Noktası’nda soluklanan şoförler, “Kuru-Pilav Etkinliği’ne katılarak çok sayıda sürpriz hediye kazanma şansına da sahip oldu.

Bu haber toplam 1763 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim