• BIST 9089.58
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

Temsa’dan Genç Engelliler Spor Kulübü’ne Avenue

Temsa’dan Genç Engelliler Spor Kulübü’ne Avenue
Temsa, Sabancı Vakfı’nın Fark Yaratanlar Programı’nda öne çıkan Genç Engelliler Spor Kulübü’ne çok özel imkanlar sunarak bir Avenue teslimatı gerçekleştirdi.

Adana Genç Engelliler Spor Kulübü’ne Temsa, Avenue teslimatı gerçekleştirdi.

Her yıl 3 Aralık Dünya Engelliler Günü olarak kutlanıyor. Temsa da her zaman engellilerin yanında olmaya, destek sağlamaya devam ediyor. Temsa, son olarak Sabancı Vakfı’nın Fark Yaratanlar Programı’nda öne çıkan Genç Engelliler Spor Kulübü’ne çok özel imkanlar sunarak bir Avenue teslimatı gerçekleştirdi.

Sabancı Vakfı’nın Fark Yaratanlar Programı’nda öne çıkan ve toplumsal duyarlılıkta fark yaratan kişi ve kurumlardan birisi de Adana’da faaliyet gösteren Genç Engelliler Spor Kulübü ile Celal Karadoğan oldu. Karadoğan, örnek çalışmalarını daha da artırarak devam ettiriyor.

Birleşmiş Milletlerin 10 Gönüllü elçisinden biri

Celal Karadoğan, başarılı çalışmaları nedeniyle Birleşmiş Milletler tarafından dünyaya ilham veren 10 gönüllüden birisi olarak seçildi, daha sonra da dünyanın ilk ve en geniş sosyal girişimci ağı, uluslar arası sivil toplum kuruluşu Ashoka’nın temsilcisi yani Ashoka Fellow unvanını aldı. Ashoka, acil toplumsal sorunlarına etkin ve kalıcı çözümler getiren sosyal girişimcileri tespit ediyor, onları küresel bir destek ağında buluşturarak potansiyellerini gerçekleştirmelerini ve çözümlerini yaygınlaştırmalarını sağlıyor.

Engelli kadınların atletizm sporuna yönlendirilmesi

Celal Karadoğan’ın son proje çalışması ‘Engelli Kadınların Atletizm Sporuna Yönlendirilmesi’ oldu. Sabancı Vakfı’ndan da bu proje için hibe desteği alan Karadoğan’a Temsa tarafından Avenue teslimatı gerçekleştirildi. Aracı Temsa Kurumsal İletişim Müdürü Ebru Ersan ve Temsa Kamu Müdürü Ayşegül Gökçe Celal Karadogan’a teslim etti. Teslimatta Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ve Genç Engelliler Spor Kulübü üyeleri de hazır bulundu. 

Sabancı Vakfı’na ve Temsa’ya teşekkür

Bu proje ile ilk amaçlarının engelli kadınların spor yapabilme imkanlarının sağlanması bunun için de ulaşımlarının onların ihtiyacına uygun bir araçla sağlanması olduğunu belirten Celal Karadoğan, “Şu ana kadar engelli üyelerimiz birilerinin fiziki güç sağlayarak araca binmelerini ve indirmelerini sağlamaları gereken koşullara sahiptiler. Bu da onları mutsuz eden bir durumdu. Ancak Sabancı Vakfı ve Temsa’nın desteğiyle artık başkalarına ihtiyaç duymadan spor yapma isteklerine kavuşabilecekler. Çünkü ulaşımları onların ihtiyaçlarına uygun modern bir araçla sağlanabilecek. Bize bu imkanı sağlayan Sabancı Vakfı’na ve Temsa’ya teşekkür ediyoruz” diye konuştular.    

Bu proje içinde yer almaktan çok mutluyuz

Temsa Kurumsal İletişim Müdürü Ebru Ersan, “Genç Engelliler Spor Kulübü ve Celal Karadoğan yürüttüğü çalışmalar ile fark yaratmaya ve bu farkın toplumsal bir duyarlılık oluşturmasına katkı sağlıyorlar. Biz de bu projeye katkı sağlamaktan çok mutluyuz” dedi.  

Bu haber toplam 1910 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim