• BIST 9524.59
  • Altın 2489.018
  • Dolar 32.5474
  • Euro 34.68
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

Fiat Doblo Ram yılın 'Yeşil Ticari Aracı' seçildi

Fiat Doblo Ram yılın 'Yeşil Ticari Aracı' seçildi
Tofaş'ta geliştirilen Fiat Doblo'nun Ram markalı versiyonu ProMaster City, ABD'de çevre ödülü aldı.

Şirket açıklamasına göre, Tofaş tarafından üretilerek ABD'ye ihraç edilen Fiat Doblo'nun Ram markalı versiyonu ProMaster City, Green Car Journal tarafından 2016 yılının "Yeşil Ticari Aracı" seçildi.

Green Car Journal editörleri, ödülün sahibini belirlerken ABD pazarındaki tüm potansiyel ticari araçları gözden geçiriyor ve çevresel özelliklerin yanı sıra müşterilerin aradığı fonksiyonellik, çok yönlülük, güvenlik, değer ve stil gibi geleneksel kriterleri de göz önünde bulunduruyor.

ProMaster City, doğrudan ticari müşterilerin talepleriyle oluşturulan, sınıfının en iyisi birçok fonksiyonel unsuru bünyesinde barındırıyor. Fiat Doblo modelinin Kuzey Amerika pazarı versiyonu olan Ram ProMaster City, aynı zamanda markanın ticari araç portföyünün en yeni aracı olma özelliğini taşıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Ram Marka Direktörü Bob Hegbloom, Ram ProMaster City'nin aldığı ödülden dolayı büyük gurur duyduklarını ifade etti. Ödülün, ticari araç piyasasındaki lider konumlarını destekler nitelikte olduğunu dile getiren Hegbloom, "ProMaster City, yakıt ekonomisi ve kapasite gibi özellikleri ön plana çıkan tüm ticari versiyonlarıyla muazzam bir başarı yakaladı" değerlendirmesinde bulundu.

"ProMaster City tüm kriterlerin hakkını veriyor"

Green Car Journal ve CarsOfChange.com editörü ve yayıncısı Ron Cogan da ProMaster City'nin tüm kriterlerin hakkını vererek ödülün sahibi olduğunu vurguladı.

Cogan, şunları kaydetti:

"Ram ProMaster City, ticaretle uğraşan kişiler için çok önemli olan fonksiyonellik, kolay şehir içi manevra kabiliyeti sağlıyor ve bunu etkileyici işletim verimliliği ve çevre üzerinde düşük etkiyle gerçekleştiriyor. Bunlar, 'Yılın Yeşil Ticari Aracı' ödülünün ana kriterleridir. ProMaster City tüm bu kriterlerin hakkını vermektedir."

Bu haber toplam 2904 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim