• BIST 9079.97
  • Altın 2322.83
  • Dolar 32.3249
  • Euro 34.8612
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Afiyet, filosunun tamamını Iveco Daily araçlarla yeniledi

Afiyet, filosunun tamamını Iveco Daily araçlarla yeniledi
Ankara ekmek sektörünün en önemli üreticilerinden Afiyet Fırın ve Unlu Mamuller, filosunun tamamını Iveco Daily 3.5 ton araçlarla yeniledi.

Iveco bayisi Öz Gözde Otomotiv, Afiyet Fırın ve Unlu Mamuller’e 30 adet Daily 3.5 ton kamyonet teslim etti.  Ankara’nın önde gelen ekmek üreticilerinden Afiyet Fırın ve Unlu Mamuller, bu araç yenileme operasyonu ile filosunun tamamını Iveco Daily 3.5 ton araçlardan oluşturmuş oldu. Afiyet Fırın ve Unlu Mamuller’in üretim tesislerinde gerçekleştirilen 30 adet Daily’nin teslimat törenine Afiyet Fırın’ın ortaklarından Ahmet Ünal, Öz Gözde Otomotiv Satış Müdürü Sezgin Işık ve Öz Gözde Otomotiv Satış Danışmanı Emre Sağır katıldı.

“DAILY’NİN DÜŞÜK YAKIT TÜKETİMİ VE İŞLETİM MALİYETİ AVANTAJI TERCİHİMİZDE ETKİLİ OLDU”

Afiyet Fırın ve Unlu Mamuller’in ortaklarından Ahmet Ünal, teslimat töreninde yaptığı konuşmada, uzun yıllardır Ankara’da ekmek üretimi gerçekleştirdiklerini belirtti. Ankara’nın en önemli ekmek üreticilerinden biri olduklarını ve zamanında dağıtımın kendi sektörleride çok önemli olduğunu vurgulayan Ahmet Ünal, bu nedenlerden dolayı araç parklarını gençleştirmeye karar verdiklerini söyledi. Ünal, araç gençleştirme operasyonlarında tercihlerini Iveco Daily 3.5 ton araçlardan yana kullanmalarının nedenlerini ise şöyle sıraladı: “Öncelikle Iveco Daily araçların Afiyet Fırın ve Unlu Mamuller markasına değer katacağına inanıyoruz. Çünkü hem kullanım hem de görsel görünüm açısından Daily, rakiplerinin önünde yer alıyor. Tüm bunların yanında Iveco Daily’nin yakıt tüketiminin düşük olması, yatırım ve serviste yani işletim maliyetinde kullanıcısına sağladığı avantajlar tercihimizde etkili oldu.”

“HEDEFİMİZ MÜŞTERİLERİMİZİN SATIŞ SONRASI MEMNUNİYETİNİ EN ÜST SEVİYEYE ÇIKARMAK”

Öz Gözde Otomotiv Satış Müdürü Sezgin Işık da teslimat töreninde yaptığı konuşmada, Afiyet Fırın’ın filolarının tamamını Iveco Daily araçlarla yenilemelerinin kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi. Ahmet Ünal’a tercihlerini Daily araçlardan yana kullandıkları için teşekkür eden Sezgin Işık, “Afiyet Fırın ile işbirliğimizin daha uzun yıllar devam etmesini arzu ediyoruz. Hedefimiz, müşterilerimizin memnuniyet çıtasını satış sonrasında da vereceğimiz servis, yedek parça ve diğer hizmetlerle en üst seviyeye çıkarmak” dedi.

Konuşmaların ardından Afiyet Fırın’ın ortaklarından Ahmet Ünal’a Öz Gözde Otomotiv Satış Müdürü Sezgin Işık tarafından teslimatın anısına plaket verildi.

Bu haber toplam 1550 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim