• BIST 9524.59
  • Altın 2497.973
  • Dolar 32.5765
  • Euro 34.7022
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C

Kayseri Şeker, 10 Iveco Stralis çekici aldı

Kayseri Şeker, 10 Iveco Stralis çekici aldı
Kayseri şeker iştiraklerinden olan Panpet-Petrol Taşımacılık Sanayi ve Ticaret şirketi 2010 yılından beri hizmet vermekte olan tır filosuna 10 yeni TIR daha ekledi.

TIR filosuna katılan İveco Stralis S 460 Model 10 Adet Çekici, hiçbir yabancı kaynak kullanılmadan Panpet'in öz kaynaklarıyla finanse edildiği belirtildi. TIR teslim töreninde İveco Bölge bayii temsilcisi Candan Gülsoy Başkan Akay'a plaket takdim etti. Ardından dualar edildi ve kurdela kesildi.

Törende konuşan Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Başkan Hüseyin Akay, "Biz göreve geldiğimizde 50 tane alınan TIR'ın sadece bir taksiti bizden önce ödenmiş diğer kalan 35 taksit bizim dönemimizde ödendi. Şu an aldığımız tırlar için banka kredi kullanılmadı şirket kendi imkanları ile yenileme yaptı. Şimdi Panpet'te aranan bir marka haline geldi. Panpet bu başarı ile kendini ortaya koymaya başladı. İnanıyorum ki bu faaliyet döneminde şirketlerimiz kar edecektir. Herkes topyekun bu şirketlerin kar etmesi için katkı sağlayacak.Ayrıca IVECO firmasına teşekkür ediyorum. Bizim arkadaşlarımızda pazarlığı iyi yaptılar. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Panpet Tırları teslim törenine, Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Başkan Hüseyin Akay, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Özer, Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyelerinden, İlhan Argun, Harun Halıcı, Nizamettin Çatak, Denetim Kurulu Üyelerinden Mehmet Güntay, Kayseri Şeker Fabrikası Başkan Vekili Atilla Yalçın Yönetim Kurulu üyelerinden Hurşit Dede, Abdulkadir Güneş, Halis Lektemur, Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürü Levent Benli, Panpet Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Karaköse, Başkan Vekili Yusuf Yıldırım, Üyeler Ender Taflıoğlu, Sezai Çelik, Yusuf Çakıcı ile Kayseri Şeker ve Panpet çalışanları katıldı. 

Bu haber toplam 2410 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim