• BIST 8718.11
  • Altın 2244.828
  • Dolar 32.333
  • Euro 35.1639
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 2 °C

TOFED’den Otokar’a Özel Teşekkür

TOFED’den Otokar’a Özel Teşekkür
Otokar, toplu taşıma sektörüne taşıdığı Ülkem İçin Toplumsal Cinsiyet Eşitliğini Destekliyorum kampanyası ile karayolu yolcu taşımacılığının çatı örgütü TOFED'den özel ödül aldı.

Karayolu yolcu taşımacılığının çatı örgütü TOFED, bu yıl 47'nci kez düzenlediği ve Otokar’ın sponsorları arasında bulunduğu geleneksel iftar yemeğinde sektör temsilcileri ile buluştu. Ramazan ayının en güzel geleneklerinden, birlik ve beraberliğin göstergesi olan iftar yemeği TOFED Genel Başkanı Birol Özcan ile yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde Florya Kaşıbeyaz Restaurant’ta gerçekleşti. Karayolu taşımacılığının gelişiminin ve önündeki sorunların gündeme taşındığı iftar yemeğinde TOFED üyeleri, üreticiler, yan sanayi firmaları birlik ve beraberlik mesajları verdiler.

Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, gecede toplumsal cinsiyet eşitliği ile ilgili hayata geçirdiği çalışmalar ve sektörde kadın istihdamının artması başta olmak üzere örnek projeleri desteklemesi dolayısıyla özel bir plaketle ödüllendirildi. Ödülü TOFED Başkanı Birol Özcan, Otokar Kurumsal İletişim Müdürü Beril Gönüllü ve İç Pazar Ticari Araçlar Satış Direktörü Murat Tokatlı’ya takdim etti.

TÜM SEKTÖRÜN DESTEĞİNİ ALDI

Koç Holding’in 10 yıldır yürüttüğü “Ülkem İçin” projesinin “Toplumsal Cinsiyet Eşitliğini Destekliyorum” temalı yeni döneminde Koç Topluluğu başta çalışanları, şirketleri ve bayileri olmak üzere toplumda bir farkındalık yaratmayı hedefliyor.

Proje kapsamında yürütülen çalışmaları geçtiğimiz Mart ayında sektöre aktaran Otokar, “Ülkem İçin Toplumsal Cinsiyet Eşitliğini Destekliyorum” projesi kapsamında sektörün önde gelen birlik, federasyon ve derneklerinin desteğini aldı. Otokar, proje kapsamında 2016 yılı boyunca, başta sektördeki kadın istihdamını artırmak olmak üzere, toplumsal eşitlik için çalışmalar yürüten kurumlara ödül verecek.

Bu haber toplam 6792 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim