• BIST 8904.46
  • Altın 2240.294
  • Dolar 32.337
  • Euro 35.0975
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C

Temsa MD7 araçlar Sırbistan yollarında

Temsa MD7 araçlar Sırbistan yollarında
Temsa MD7 araçlar Sırbistan’ın en önemli taşımacılık şirketlerinden Autoprevoz Cacak’ın filosunda yerini aldı.

7 metreden 18 metreye kadar geniş ürün gamı ile her müşterinin ihtiyaçlarına uygun araç üreten Temsa’nın yeni modeli MD 7 şimdi de Sırbistan yollarında seferlere çıkıyor. Temsa üretimini gerçekleştirdiği MD7 araçlardan 4 adedini Sırbistan’ın en önde gelen taşımacılık şirketleri arasında yer alan ve filosunda 3 yüz adetten fazla araç bulunan , ülkenin en köklü taşımacaılık filolarından olan Autoprevoz Cacak firmasına teslim etti.

Hali hazırda 200 ün üzerinde Temsa aracı bulunan Sırbistan 2005 yılından bu yana Temsa için en önemli ihracat pazarlarından birisidir.

2010 finansal krizi ile küçülen Sırbistan pazarı her şeye rağmen Temsa için önemini korumuştur.

Temsa Uluslar arası Satış Departmanı Yöneticisi Pekiner Cihan, Autoprevoz Cacak şirketinin hem şehirlerarası hem de  şehiriçi taşımacılık alanında faaliyet gösterdiğini belirterek, “ Filosunda 3 yüz üzerinde araç bulunan şirket ülkenin en önde gelen firmalarından birisi. Şu an firmanın filosunda 4 adet MD7 aracımız bulunuyor. İlk kez Temsa araçlar Autoprevoz Cacak şirketinin filosunda yerini alıyor.  Bu işbirliğimizin artacağına, MD7 ve üretimini gerçekleştirdiğimiz diğer araçlara yönelik yeni siparişlerin de geleceğine inanıyoruz” dedi.

Yeni araca talep artacak

Sırbistan pazarının hala ekonomik krizin etkilerini yaşadığına da dikkat çeken Cihan, “Sırbistan’da eskiyen araç parkı ile ciddi bir şekilde önümüzdeki süreçte yeni araç talebi olacağını düşünüyoruz.  Bu yıl aldığımız 5 adetlik yeni MD7 siparişi ile de bu talebin artacağına yönelik inancımızı pekiştiriyor. Temsa olarak Sırbistan’da bilinen bir markayız ; araçlarımız Belgrad havaalanına indiğimiz anda – ülkenin hemen her yanında otoban ve otogarlarda karşımıza çıkıyor .Ekonomik krize rağmen biz müşterilerimizden kopmadık ve onları her türlü yedek parça ve servis konularında desteklemeye devam ettik. Bu sayede bayimizin sipariş ettiği 5 araçtan 4’ünü daha bayiye bile teslim edilmeden satabilme başarısını gösterdik. Bu Sırp operatörlerin markamıza duyduğu güvenin en büyük göstergesidir. Bu sayede önümüzdeki dönemlerde farklı modeller ile de yeni teslimatlar yapacağımızdan eminiz ” dedi.  

temsa-md7-(2).jpg

Bu haber toplam 8946 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim