• BIST 8886.87
  • Altın 2239.383
  • Dolar 32.3397
  • Euro 35.1137
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C

Otokar'dan 448 çalışanına ödül

Otokar'dan 448 çalışanına ödül
Sapanca Özkum Restoran’da organize edilen geleneksel iftar yemeği öncesinde gerçekleştirilen törende ilk kez hayata geçirilen "Otokar Hizmet Ödülleri" de dahil olmak üzere farklı kategorilerde 448 Otokar çalışanına ödülleri verildi.

Çalışan memnuniyetinde süreklilik hedefleyen Türkiye'nin öncü otomotiv ve savunma sanayii şirketi Otokar, 2015 yılındaki başarılı performans ve hizmetleri nedeniyle çalışanlarını ödüllendirdi. Sapanca Özkum Restoran’da organize edilen geleneksel iftar yemeği öncesinde gerçekleştirilen törende ilk kez hayata geçirilen "Otokar Hizmet Ödülleri" de dahil olmak üzere farklı kategorilerde 448 Otokar çalışanına ödülleri verildi

Sahip olduğu 2 binin üzerindeki nitelikli insan kaynağı ile faaliyet gösteren Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, çalışanlarını ödüllendirdi. Otokar Ödül Öneri Sistemi Ödülleri, Koç Holding Kıdem Ödülleri gibi her yıl verilen ödülllerin yanısıra bu yıl ilk kez çalışan memnuniyetinde sürekliliği sağlamak amacıyla hayata geçirilen "Otokar Hizmet Ödülleri" de sahiplerini buldu.

En önemli değerlerinden birinin sahip olduğu insan kaynağı olduğuna inanan Otokar, şirket iş süreçlerinde, verimlilikte ve ürün/hizmet kalitesinde sürekli iyileştirmeyi sağlamak; başarı, davranış ve çabalarından dolayı çalışanları takdir etmek için çalışanlarını ödüllendiriyor. Otokar, bu yıl da çalışanlarını çeşitli kategorilerde verdiği ödüllerle takdir etti. Sapanca Özkum Restoran’daki geleneksel iftar yemeği öncesinde düzenlenen “Otokar Ödül Töreni”nde 448 Otokar çalışanına, 612 ödül dağıtıldı.

“TÜM OTOKARLILAR BİZİM İÇİN ÖZEL”

Törende Otokar çatısı altında çalışan herkesin çok özel bir yeri olduğunu belirten Otokar Genel Müdürü Serdar Görgüç; “Bu özel yolculukta, bu şirkete gönül vermiş, emekli olmuş veya hayata gözlerini yummuş pek çok eski Otokarlının katkısı var. Başta eksikliğini gönlümüzde hissettiğimiz Mustafa Koç olmak üzere, aramızdan ayrılan değerli Otokarlıları rahmet ve minnet ile anıyoruz” dedi. Serdar Görgüç, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Otokar’da çalışan herkes çok özel. Sizler, ürettiğiniz askeri sistemlerle Mehmetçiği koruyor, dünya barışına katkı sağlıyorsunuz. El emeğiniz, göz nurunuzla ortaya çıkan kamyon ve treylerler ile ticari hayatın canlanmasını sağlıyorsunuz. Ruhunuzu kattığınız, özenle ürettiğiniz otobüslerle dünya üzerinde milyonlarca yolcunun okuluna, işine, evine, sevdiklerine ulaşmasını sağlıyorsunuz. Sizler, yaratılan finansal değerler ile bu ülkenin kalkınmasını sağlıyorsunuz. Hepiniz, toplum ve çevre sorunlarına duyarlı birer çalışan olarak yeni nesillere daha yaşanılabilir bir dünya bırakmak için çalışıyorsunuz. Bu akşam, bu değerli katkılarınızı ödüllendirmek; başarıları ile ön plana çıkanları onurlandırmak istedik. Tüm Otokar çalışanlarının, bu sahnede zamanı gelince ödül alacağından eminim. Çünkü biz yüreğimizde vatan sevgisine, Koç Topluluğu’nun değerlerine ve Otokar’ın tükenmek bilmeyen başarma azmine sahibiz. Bugün ödül alacak tüm arkadaşlarımızla gurur duyuyor, başarılarını takdir ediyorum."

Otokar’da 5, 10, 15, 20, 25 ve 30. yılını tamamlayan çalışanlara ‘Otokar Hizmet Ödülü’nün verildiği organizasyonda, “Başarılı Performans Ödülü”, “2015 yılı Devamda Başarı Ödülü” de sahiplerini buldu. Öneri şampiyonlarının da takdir edildiği toplantıda, “Sürekli İyileştirme”, “Yılın Projesi”, “Yılın Önerisi”, “6 Sigma”, “İş Sağlığı ve Güvenliği”, “Çevre Hizmet”, “Patent” ve “Eser” başlıklarında da en başarılı Otokarlılar ödüllerine kavuştu.

Organizasyonda ayrıca Koç Holding bünyesinde başarı gösteren Otokar çalışanları da ödüllendirildi. “En Başarılı Koçlular” ödüllerinde ‘Fark Yaratanlar’, ‘İş Birliği Geliştirenler’, ‘Müşteri Mutluluğu Yaratanlar’ ile Koç Topluluğu Spor Şenliği’nde atletizm, tenis ve futbol dallarında dereceye giren çalışanlara ödülleri takdim edildi. Öte yandan Koç Holding bünyesinde 10, 20, 25 ve 30. yılını kutlayan çalışanlara da “Koç Holding Kıdem Ödülleri” takdim edildi.

otokar_odul_toreni_2.jpgotokar_odul_toreni_3.jpgotokar_odul_toreni_5.jpg

Bu haber toplam 15304 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim