• BIST 9679.8
  • Altın 2487.785
  • Dolar 32.4252
  • Euro 34.4243
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 7 °C

Mercedes tutkunları Samsun'da buluştu

Mercedes tutkunları Samsun'da buluştu
Samsun'da bir araya gelen Mercedes severler renkli görüntüler oluşturdu.

Samsun Mercedes Kulübünce düzenlenen 1. Mercedes Kulüp Buluşması 250'den fazla aracın katılımıyla gerçekleşti.

Atakum Belediyesinin katkılarıyla Kurtu Pelit Yat Limanı'nda gerçekleştirilen organizasyonda klasik ve son model Mercedes marka otomobiller, model ve özelliklerine göre 15 kategoride yarıştı.

Mercedes Kulübü Başkanı Ceyhun Ercan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilkini düzenledikleri organizasyona gösterilen ilgiden duydukları mutluluğu dile getirdi.

Karadeniz ve Samsun bölgesinin katılımını hedefledikleri organizasyonun daha geniş bir katılımla gerçekleştiğini ifade eden Ercan, "Samsun ve Karadeniz'i kapsayan bir buluşma yapmak istedik ama bu buluşma tüm Türkiye'ye yayıldı. Sanıyorum ki Türkiye'nin en büyük buluşması oldu. Seneye bundan daha büyük bir organizasyon yapacağız." dedi.

Organizasyona Trabzon ve Ankara başta olmak bir çok ilden katılımcının olduğunu vurgulayan Ercan, "Kırşehir, Sivas, Tokat, Amasya ve Giresun gibi sayamayacağım pek çok ilden katılarak bizi çok gururlandırdılar. Samsun bu buluşmaya ev sahipliği yaptı. Katılımcılara çok teşekkür ediyorum. Amacımız Samsun'da Mercedes sevenleri bir araya getirmekti ama amacımızın dışına çıktı. Türkiye'deki Mercedes severleri bir araya getirdik. " ifadelerini kullandı.

Ercan, dedesinden kalan 1967 model Mercedes'i organizasyonda sergilediğini belirterek, organizasyonda ayrıca model ve özelliklerine göre 15 kategoride araçların derecelendirilerek sahiplerinin ödüllendirileceğini söyledi.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ise organizasyona destek vermekten mutluluk duyduklarını söyledi.

Türk insanının Mercedes araçlara büyük ilgi gösterdiğini belirten Taşçı, "Türk halkının gözünde farklı bir araç markası olması nedeniyle Kardeniz'de ilk defa böyle organizasyonu yaptıkları için Mercedes Kulübü yetkililerine çok teşekkür ediyoruz. Burada halkımıza misafirlerimize gerek nostalji gerekse günümüze ait Mercedes araçların sunumu ve tanıtımı gerçekleştiriliyor. " diye konuştu.

Bu haber toplam 2343 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim