• BIST 9079.97
  • Altın 2330.649
  • Dolar 32.3585
  • Euro 34.9623
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 14 °C

BRF Treyler, 20 kapılı frigorifik treylerini görücüye çıkardı

BRF Treyler, 20 kapılı frigorifik treylerini görücüye çıkardı
Frigorifik taşımacılığın iddialı üreticilerinden BRF Treyler, Almanya IAA fuarında ’da 20 kapılı frigorifik treylerini görücüye çıkardı.

BRF Treyler, Almanya’nın Hannover şehrinde 22-29 Eylül tarihleri arasında düzenlenen, ticari araç sektöründe en önemli fuarlar arasında sayılan IAA fuarına 20 kapılı frigorifik treyleri ile katıldı.

BRF Treyler Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Ramazan ; “IAA fuarına 2. Defa katılmanın yanı sıra türkiyede ilk defa üretilen çok farklı bir aracı sergilemenin gurunu yaşamaktayız. Yurtdışında sektörün önemli fuarlarında markamızı ve ülkemizi başarı ile temsil etmeye özen gösteriyoruz.

IAA Fuarı’na ilk olarak 2014 yılında katıldık, bu yıl ise ikinci katılımımız. 2014 yılında olduğu gibi bu yılda yoğun ilgiden dolayı gayet memnun döndük. Sektörde farklılık yaratan araçlar üretmeye devam ettiklerini belirten Ramazan, geçtiğimiz mayıs ayında Türkiye’de bir ilke imza atarak kayar perdeli frigorifik treyleri ürettik, yükleme ve boşaltmada büyük kolaylıklar sağlayan araç, 0 C ° ile +18 C ° arasında soğuk taşınması gereken ürünler için tasarlandı, 20 kapılı frigorifik treyleri ise aynı konsept ile -25 C ° kadar donmuş ürünlerin de taşınabilmesi için tasarlandı. Aracın sağ ve sol tarafı ardışık 9 adet sandviç panel kapıdan üretildi böylelikle aracın her bölümüne basit ve hızlı erişim sağlandı, örneğin en öndeki yükü indirilmesi için öndeki yüklerin boşaltılmasına ihtiyaç yok ayrıca aracın yan taraftan tümüyle açıldığından hızlı bir biçimde yükleme/boşaltma olanağı da sunmakta. Boş ağırlık dışında standart frigo ile aynı teknik özellikler sahip kapılı frigo 900 kg daha ağır, araç soğutucu ünite hariç 8200 kg dır.

ATP mevzuatına uygun FRC sertifikalı üretimleri ile son kullanıcının ihtiyaçlarını belirleyerek en uygun çözümü sunmayı öncelikleri arasında sıralayan Ramazan , BRF nin esnek üretim kabiliyeti yanı sıra üretim metodu ( Wet on Wet teknoloji) , çözüm odaklı yaklaşımı , ürün çeşitliliği ve kalitesi frigorifik gıda taşımacılığında sağlam adımlarla ilerlemesini sağlıyor" dedi.

Bu haber toplam 2214 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim