• BIST 8718.11
  • Altın 2247.132
  • Dolar 32.3242
  • Euro 35.1624
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 2 °C

Ford Otosan çalışanlarına Altın İz Hizmet Ödülleri takdim edildi

Ford Otosan çalışanlarına Altın İz Hizmet Ödülleri takdim edildi
Ford Otosan'ın tarihinde iz bırakan şirket çalışanları, Altın İz Hizmet Ödülleri töreniyle onurlandırıldı.

Ford Otosan'ın tarihinde iz bırakan şirket çalışanları, Altın İz Hizmet Ödülleri töreniyle onurlandırıldı.

Ford Otosan açıklamasına göre, Ford Otosan’da 10, 20, 25 ve 30 yılını tamamlayarak Ford Otosan çatısı altındaki hizmet süreci boyunca "altın izler" bırakan çalışanları onurlandırmak için "Altın İz Hizmet Ödülleri" töreni düzenlendi.

Törende çalışanlara üst düzey yöneticiler tarafından ödüller verilirken, kağıttaki ilk fikirden banttaki son ürünün müşteri ile buluşmasına kadar bir takım olarak çalışan Ford Otosanlılara, güne özel sahne gösterileri ile işitsel ve görsel bir şölen yaşatıldı.

Ford Otosan’ın ve çalışanların birlikteliğinin "4 Yapraklı Yonca"nın temsil ettiği şans, inanç, sevgi ve umut konseptleri ile özdeşleştirildiği etkinliğe özel hazırlanan film katılımcıları duygulandırdı. Ford Otosan üst düzey yöneticileri, müdürleri, Türk Metal Sendikası temsilcileri ve Ford Otosan çalışanlarının katıldığı törende her çalışanın Ford Otosan ailesine yoncanın uğurunu getirdiği vurgusu yapıldı.

 "Ford Otosan’ın geldiği başarılı nokta, sizlerin özverili çalışmalarınızdan kaynaklanıyor"

Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün törende yaptığı konuşmada, "Ford Otosan olarak Türkiye otomotiv sektörünün 'En’lerini başarmamızda katkıları olan tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyor, bu organizasyon vesilesiyle paha biçilmez emeklerini hep birlikte kutlamaktan büyük mutluluk duyuyorum. Yıllar geçse ve birçok şey değişse de, işimize olan bağlılığımız değişmiyor. Bizlerin de Ford Otosan yönetimi olarak sizlere bağlılığını tekrar vurgulamak isterim. Bugün Ford Otosan’ın geldiği başarılı nokta, sizlerin özverili çalışmalarınızdan kaynaklanıyor. Büyük ailemizin verdiği bu enerjiyi ve şirketimize kattığınız paha biçilmez değeri tüm çalışanlarımızla paylaşmanızı diliyorum." değerlendirmesini yaptı.

Türk Metal Sendikası Genel Sekreteri Yücel Yücel ise "Altın İz büyük bir ödüldür. Bugün burada ödül alanların izlerini her araçta her detayda görebilirsiniz. Onlar sadece Ford Otosan’a ve bu fabrikaya değil tüm Türkiye’ye izler bıraktılar. Tüm arkadaşlarımı kutluyorum." ifadelerini kullandı.

"Bereketin, kısmetin, geleceğin sembolü olduk"

Ford Otosan İnsan Kaynakları Direktörü Nursel Ölmez Ateş, "Ford Otosan çatısı altındaki her iş arkadaşımız bizim yoncamız... Ömür boyu uğurumuz! Ford Otosan olarak, dünyaya en değerli duygularla iz bıraktığımız için, bıraktığımız izler hayatı değerli kıldığı için 4 yapraklı yoncalarız. Bugün tesadüfen burada değiliz. Biz geleceğe olan umudumuzla bir araya geldik. Kendimize inançla çoğaldık. Yaptığımız işi sevdiğimiz için eksiksiz olduk. Hayata, 4 yapraklı yoncalar gibi dokunduk. Dokunduğumuz her yere uğur getirdik. Bereketin, kısmetin, sorumlulukların, yükün altından kalkabilmenin, geleceğin sembolü olduk. Biz Ford Otosan'ız. Bıraktığımız iz, yaşama sevinci, ayakları yerden kesen heyecanız." ifadelerini kullandı.

Ford Otosan Genel Müdür Başyardımcısı Lisa King de, "Bugün burada böyle büyük bir toplulukla bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bugün buradaki çalışanlarımızın toplam kıdemi 7280 yıl ve bu şirketimiz için büyük güç teşkil ediyor. Tüm çalışanlarımıza emekleri ve organizasyonumuza yaptıkları katkı ve deneyim için teşekkür ediyorum." dedi.

Bu haber toplam 34254 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim