• BIST 8718.11
  • Altın 2247.714
  • Dolar 32.332
  • Euro 35.1694
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 2 °C

Fleetcorp ve Renault'tan iş birliği

Fleetcorp ve Renault'tan iş birliği
Operasyonel araç kiralama sektörünün lider isimlerinden Fleetcorp; Renault Filo Kiralama’nın operasyon tarafını da yöneterek 2 binden fazla müşterisine hizmet veriyor.

Operasyonel araç kiralama sektörünün lider isimlerinden Fleetcorp; Renault Filo Kiralama’nın operasyon tarafını da yöneterek 2 binden fazla müşterisine hizmet veriyor. Bu hizmet; ruhsatlandırma, finansman, satış sonrası, sigorta ve 2. eli de kapsıyor. Fleetcorp’un Renault Filo Kiralama’da 6.325 adet canlı aracı bulunuyor. Genelde B-C segment tarafında yoğunlaşan araçlar, farklı beklentileri ve ihtiyaçları rahatlıkla karşılıyor. 

Fleetcorp’un Renault Filo Kiralama hizmeti, Renault marka araç kiralama yapmak isteyenlerin ihtiyaçları doğrultusunda, operasyonel kiralama alt yapısını sunarak piyasa koşullarındaki kira fiyatları ile marka amblemi altında satış sonrası hizmetleri sağlamayı kapsıyor. Fleetcorp CEO’su Dr. Barbaros ÇITMACI “Renault Filo Kiralama hizmetimiz ile iş ortaklarımız, yurt genelindeki Renault ve Dacia Showroom’larında sahip olmak istedikleri araç için, satın alma alternatifi olarak filo kiralama hizmetine de ulaşabiliyor. Bu sayede müşterimiz, görüşmesini yüz yüze yapıyor ve kiralamayı düşündüğü aracı, anlaşma yapmadan önce detaylıca inceleme fırsatı bulabiliyor. Satış sonrası (servis) hizmetlerini de markanın yetkili servislerinde yaptıracağından, profesyonel ve eğitimli Renault ve Dacia servislerinin sağlayacağı orijinal parça ile bakım ve onarımlarını yaptırabiliyor. Renault ve Dacia müşterilerinin, ihtiyaçları doğrultusunda bulundukları ildeki yetkili satıcıdan hızlı ve güvenilir hizmet almaları sağlanıyor.” diyor. 

Vergi levhası olan, tüzel yapıya sahip, 3 yıl ve üzerinde faaliyet gösteren kuruluşlar, Fleetcorp’un Renault Filo Kiralama hizmetinden rahatlıkla yararlanabiliyor. Bu hizmetin sağladığı birçok avantajın keyfini çıkarabiliyor.

Bu haber toplam 12574 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim