• BIST 8762.55
  • Altın 2234.833
  • Dolar 32.3364
  • Euro 35.1115
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

Toyota en yeni modelleriyle Cenevre Motor Show'a katılacak

Toyota en yeni modelleriyle Cenevre Motor Show'a katılacak
Toyota, 7-19 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek Cenevre Uluslararası Otomobil Fuarı'nda 2017 model yeni Yaris'i ve onun sportif versiyonu olan Yaris GRMN'yi tanıtacak.

Toyota, Cenevre Uluslararası Otomobil Fuarı'nda 2017 model yeni Yaris'i ve onun sportif versiyonu Yaris GRMN'yi görücüye çıkaracak.

Şirket açıklamasına göre, Toyota, 7-19 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek Cenevre Uluslararası Otomobil Fuarı'nda 2017 model yeni Yaris'i ve onun sportif versiyonu olan Yaris GRMN'yi otomobilseverlerin beğenisine sunacak.

Kapsamlı bir şekilde yenilenen Yaris, Toyota'nın B segmenti hatchback sınıfındaki başarısını daha da ileriye taşımaya hazırlanıyor. Yeni Yaris, daha dinamik bir dış tasarım ve yenilenmiş bir kabinle piyasaya sunulacak.

Yaris model yelpazesi içerisinde bulunan Yaris GRMN ise otomobilin sporcu yanını temsil edecek. Toyota'nın 2017'de Dünya Ralli Şampiyonası'na geri dönmesinden ilham alan Yaris GRMN, kompresör beslemeli 210 beygir gücündeki 1.8 litre hacmindeki motoru ile segmentine yeni bir bakış açısı getirecek.

- i-TRIL konsept dünya prömiyeri

æçCenevre'de Toyota'nın bir diğer modeli konsept i-TRIL olacak. Toyota Avrupa ile şirketin Nice'daki ED2 tasarım stüdyolarıyla birlikte gerçekleştirdiği bu elektrikli konsept araç, Toyota'nın daha iyi ve daha çevreci otomobiller üretme felsefesinin bir göstergesi olarak niteleniyor.

1 + 2 oturma pozisyonuna sahip konsept araçta, aktif eğim teknolojisi ve otonom özellikler yer alıyor. Toyota i-TRIL Concept diğer elektrikli araçlara ve motosikletlere alternatif olarak düşük hızda bile sürüş keyfi isteyenlere odaklanıyor.

Toyota standında, Toyota Gazoo Racing yarış araçlarının da tamamı sergilenecek. FIA Dünya Ralli Şampiyonası (WRC), FIA Dünya Dayanıklılık Şampiyonası (WEC) ve Dakar'da yarışan araçlar, Toyota'nın daha iyi otomobiller üretme hedefinde önemli bir rol üstleniyor.

Bu haber toplam 12438 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim