• BIST 8718.11
  • Altın 2240.877
  • Dolar 32.3243
  • Euro 35.1697
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

Tofaş, mesleki eğitim desteğine ODTÜ'den başladı

Tofaş, mesleki eğitim desteğine ODTÜ'den başladı
Mesleki Eğitime Destek Programı kapsamında hibe araç projesini hayata geçiren Tofaş, ilk araç teslimatını ODTÜ'de yaptı.

 Tofaş, "Mesleki Eğitime Destek Programı" kapsamındaki ilk teslimatını Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde (ODTÜ) gerçekleştirdi.

Şirket açıklamasına göre, Tofaş, Mesleki Eğitime Destek Programı doğrultusunda hibe araç projesini hayata geçirdi. İlk araç teslimi ODTÜ'de yapıldı.

Gerçekleştirilen teslim töreninde Tofaş İnsan Kaynakları Direktörü Burhan Çakır ilk kesit aracı ODTÜ Makine Mühendisliği Bölümü adına Prof. Tuna Balkan ve ODTÜ Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Hale Işık Güler'e teslim etti. Törene ODTÜ Kültür İşleri Müdürü Neşe Elaldı'nın yanı sıra öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Teslim töreninden sonra Kampüs Gelişim Günleri kapsamında ODTÜ'lü öğrencilere konuşma yapan Tofaş İnsan Kaynakları Direktörü Çakır, proje vesilesiyle toplam 43 üniversite ve 13 meslek lisesine 15'i kesit olmak üzere 56 adet Fiat markalı aracı hibe edeceklerini belirtti. Çakır, şu ifadeleri kullandı:

"Tofaş'ın yaklaşık 3,5 milyon liralık kaynak ayırarak hayata geçirdiği program kapsamında öğrencilerin otomobil üzerinde Ar-Ge safhalarını ve çalışma prensiplerini deneyimlemelerini hedefliyoruz. Bu anlamda başlattığımız ve ülkemizin her köşesinde, birçok gence ışık tutacağını düşündüğümüz Mesleki Eğitime Destek Programı'nı, kendi öğrencilik yıllarımın da geçtiği ODTÜ'de başlatmaktan büyük memnuniyet ve heyecan duyuyorum."

ODTÜ Kampüs Gelişim Günleri'ne Çakır'ın dışında Tofaş Tedarik Zinciri Direktörü Onur Yalçın ve Fer Mas Şirket Müdürü Sinan Saip Bel de katıldı.

Bu haber toplam 25958 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim