• BIST 8718.11
  • Altın 2244.297
  • Dolar 32.3288
  • Euro 35.1686
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 2 °C

Sakarya VİB Turizm’in de tercihi sektörün ‘Sultan’ı oldu

Sakarya VİB Turizm’in de tercihi sektörün ‘Sultan’ı oldu
Konfor, üst düzey güvenlik ve ekonomiyi bir arada sunan Sultan otobüsleri servis ve turizm firmalarının ilk tercihi olmaya devam ediyor.

Kendi teknolojisi, tasarımı ve uygulamaları ile ihtiyaca uygun üretim gerçekleştirerek toplu taşımacılıkta standartları belirleyen Otokar, Sakarya VIB Turizm Kooperatifi'ne 3 adet Sultan Mega teslimatı yaptı

Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, Türkiye'nin yanı sıra Fransa, Almanya, İtalya ve İspanya gibi ülkelerde de büyük beğeni toplayan Sultan otobüsleri ile toplu taşımacılıkta standartları belirlemeye devam ediyor. Geçtiğimiz sene 20 binincisi banttan indirilen Sultan, Sakarya VİB Turizm Kooperatifi'nin de tercihi oldu. Otokar, turizm sektörü için özel donanımlarla üretilen 35+1+1 kişilik yolcu kapasiteli 3 adet Sultan Mega teslimatını düzenlenen törenle gerçekleştirdi.

Otokar Bayi Gaziantepli Kardeşler tarafından satışları gerçekleştirilen araçlar için Sakarya Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde düzenlenen teslimat törenine Sakarya VİB Turizm Kooperatifi Başkanı Seyhan Azder, yönetim kurulu üyeleri ve Gaziantepli Kardeşler'in Bölge Satış Müdürü Vedat Kaşık katıldı.

Filolarına katılan 3 Sultan Mega’yı şehir içi yolcu taşımacılığında kullanacaklarını belirten Seyhan Azder, Otokar güvencesiyle üretilen Sultan Mega’yı, yol tutuşu, konforu, yüksek yolcu taşıma kapasitesi ve bagaj hacminin yanı sıra düşük işletme giderleri nedeniyle tercih ettiklerini söyledi.

Sakarya VİB Turizm Kooperatifi'nin genişleyen filosuna katılan 3 adet Sultan Mega'nın hayırlı olmasını dileyen Vedat Kaşık ise " VİB Turizm Kooperatifi’nin Sultan araçlarını tercih etmelerinden büyük mutluluk duyduk” açıklamasını yaptı.

SULTAN MEGA

Yüksek yolcu kapasitesi, motor gücü, zengin aksesuarları ile dikkat çeken Sultan Mega, bagaj kapasitesiyle de turizm sektörünün en çok tercih ettiği araçlar arasında yer alıyor. Sektörün ihtiyaçları doğrultusunda özel donanımlarla üretilen Sultan Mega, düz ve geniş yolcu koridoru, geniş koltuk arası mesafesi ile keyifli bir yolculuk vadediyor. ABS fren sistemi, ön ve arka disk frenleri gibi özellikleriyle üst düzey güvenlik sunan Sultan Mega, ekonomik motoru ve düşük işletme giderleriyle de her daim kazanç sağlıyor.

Bu haber toplam 58822 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim