• BIST 8718.11
  • Altın 2246.886
  • Dolar 32.3304
  • Euro 35.1765
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 2 °C

Peugeot kullanışlı lüks gıda aracı tasarladı

Peugeot kullanışlı lüks gıda aracı tasarladı
Yeni bir Peugeot Expert’in arkasından kayarak çıkan seyyar tezgah ve bar ile donatılmış olan Gillardeau gıda aracı, midyelerin müşterilerle buluşmasına imkan tanırken, standart bir gıda kamyonundan çok daha kullanışlı bir yapı vadediyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, lüks midye üreticisi Veronique Gillardeau, Peugeot'un "Le Bistrot du Lion" gıda aracının tasarımından etkilendi. Gillardeau şirketinin başkan yardımcısı şehir merkezlerinde tadım seansları sunmak istiyordu.

Peugeot Design Lab, kendisinin isteği üzerine yenilikçi bir mobil midye barı tasarladı. Yeni bir Peugeot Expert’in arkasından kayarak çıkan seyyar bir tezgah ve bar ile donatılmış olan Gillardeau gıda aracı, midyelerin müşterilerle buluşmasına imkan tanırken, standart bir gıda kamyonundan çok daha kullanışlı bir yapı vadediyor.

Müşterilerin midyelerin hazırlanma aşamasını rahatlıkla görmesine imkan tanıyan aracın, özel olarak tasarlanan çalışma alanı sayesinde midyecinin çalışma alanı sürekli temiz kalıyor

Proje için kullanılan yeni Peugeot Expert, midye tezgahı kapalıyken 4,96 metre uzunluğa ve 1,9 metre yüksekliğe sahip ve bu boyutlarla kapalı kat otoparklar da dahil herhangi bir yere rahatlıkla park edilebiliyor.Tasarımcılar evye, buzdolabı, depolama alanları, su ısıtıcısı ve katlanabilir tezgahı 5,8 metreküp kullanılabilir alan içine sığacak şekilde tasarladı.

Yeni Peugeot Expert’in arka kısmına Peugeot Design Lab tarafından entegre edilen seyyar midye tezgahı geleneksel olarak midye üreticileri tarafından kullanılan malzemelerden esinlenerek, paslanmaz çelik, taş tezgah ve ahşaptan üretildi.

Bu haber toplam 59124 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim