• BIST 9693.46
  • Altın 2507.469
  • Dolar 32.5758
  • Euro 34.7748
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C

Yenilenen Renault Captur Türkiye'de

Yenilenen Renault Captur Türkiye'de
Avrupa’nın en çok satan şehirli crossover modeli Renault Captur, daha çarpıcı bir stil ve yeni teknolojilerle yeniden yaratıldı. Koleos ve Kadjar ile birlikte Renault, eksiksiz bir SUV serisi sunmayı amaçlıyor.

Renault Mais Genel Müdürü Berk Çağdaş, “B segmenti Türkiye’de binek otomobil pazarından yüzde 30 pay alıyor. B SUV, segmentten yüzde 9 pay alıyor. B SUV tek başına ise binek otomobil pazarında yüzde 3 paya sahip. Captur segmentinin başarlı modelleri arasında yer alıyor. 2016 yılını 3 bin 783 satış adedi ile kendi segmentinde 2. sırada tamamladı. Yenilenen tasarımı ve özellikleri ile Captur Türkiye pazarında başarısını sürdürecek. Kadjar, Koleos ve Captur ile 2017 yılında Renault, SUV serisini tamamlamış oluyor” dedi. Captur modelinin en temel özelliklerinden biri olan iki tonlu kişiselleştirme özelliği yenilenen versiyonda da yer alıyor. 30’u aşkın kombinasyon sayesinde kullanıcı, kişisel zevkini otomobilinin tasarımına da yansıtabiliyor. Ayrıca aydınlık bir iç mekan sağlayan sabit cam tavan da opsiyon olarak seçilebiliyor. Captur, Renault’nun yeni marka kimliğinin imzası olan far tasarımına sahip. Full-LED ‘Pure Vision’ teknolojisi, tasarıma katkısının yanısıra güvenliği de arttırıyor. Captur, R&Go®, Media Nav Evolution ve R-LINK Evolution olmak üzere üç multimedya sistemi ile üst düzey bir araç içi teknolojik deneyim sunuyor. Sistemler Bluetooth, navigasyon, sürüş destek sistemlerinin yönetimi gibi sürüşü kolaylaştıran ve güvenli hale getiren teknolojilere sahip. Captur’deki arka park sensörü ve geri görüş kamerası gibi yeni kapsamlı sürüş yardımcıları (ADAS) yolculukları daha güvenli ve konforlu hale getiriyor.

Zengin ürün gamı

Captur Türkiye’de; Touch, Icon ve Outdoor olmak üzere 3 ekipman seviyesi ve 2 dizel (dCi 90 EDC ve manuel), 2 benzinli motor seçeneği (TCe 120 / otomatik ve manuel) olmak üzere zengin bir ürün gamı ile pazara sunuluyor. Captur Türkiye’de 29 Mayıs 2017’den itibaren 81 bin 450 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor.

Yeni Megane R.S.’nin ilk gösterimi yapılıyor

Yeni Megane R.S.’nin ilk gösterimi, Renault F1 pilotu Nico Hülkenberg’in pilotajında ünlü Monaco Grand Prix pistinde gerçekleştiriliyor. Eylül ayında Frankfurt Otomobil Fuarı'nda görücüye çıkacak olan ve 2018'in ilk çeyreğinde ticarileştirilecek Yeni Megane R.S. manuel veya EDC otomatik vites kutusu olmak üzere ilk kez iki farklı versiyon olarak sunuluyor. Renault Sport’un yeni görsel kimliğinden esinlenen sarı ve siyah renkleri, yeni modelin iddialı ve son derece sportif hatlarını vurguluyor.

Bu haber toplam 1948 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim