• BIST 9079.97
  • Altın 2324.229
  • Dolar 32.3599
  • Euro 34.9268
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C

DRD, 'OneCar' ile bireysel uzun dönem kiralama yapacak

DRD, 'OneCar' ile bireysel uzun dönem kiralama yapacak
OneCar markası ile müşterilerine bireysel uzun dönem otomobil kiralama hizmeti vermeye başlayan DRD, her model araca ulaşabilme imkanı tanıyor.

 Filosunda yaklaşık 35 bin araç bulunan DRD, yeni markası OneCar ile bireysel yıllık kiralama alanında faaliyet göstermeye başladı. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan DRD Filo Kiralama Genel Müdürü İlkay Ersoy, "OneCar, şirketler için verilen tüm hizmet ve avantajları bireyler için de sunacak" dedi.

'Sahiplik' kavramının değişmeye başladığını kaydeden Ersoy, "artık 'ulaşılabilirlik' ön plana çıkıyor" diyerek, "Sahip olmak yük olarak görülüyor. Bireyler, tek seferde büyük bedeller ödeyip satın almak yerine, ürünü belirli bir süreliğine kullanmayı ve karşılığında kullandığı kadar maliyete katlanmayı tercih ediyor. Bu nedenle önümüzdeki dönemde bireysel yıllık kiralama pazarının önemli bir büyüme kaydedeceğini ayrıca söz konusu gelişimin otomobil sektörünün büyümesine de katkı yapacağını düşünüyoruz. Çünkü bu sistemle bireyler, satın alma gücünün ötesindeki araçlara ulaşma imkanı bulacak" ifadelerini kullandı.

Future Bright'in önümüzdeki bir yıl içerisinde araç satın almayı planlayan 400 kişi ile yaptığı araştırmaya göre, otomobil tercihlerinde bireyler için keyif ve özgürlüğün en önde gelen kriterler olduğunu belirten Ersoy, ayrıca araç sahibi olmak isteyenlerin, otomobillerinin masraf çıkarmasından ve ikinci elde değer kaybetmesinden endişe ettiklerini belirterek şunları söyledi: "İkinci elde değer kaybı, sigorta, hasar, bakım/onarım, MTV gibi hiçbir maliyet yüküne katlanmadan; hasar veya arıza halinde anında sunulacak ikame bir araç ile yola devam edebilme kolaylığı, OneCar'ı cazip kılan önemli özelliklerden."

Kur artışları, ÖTV ve MTV zamları ile birlikte tüketicilerin otomobil satın alma kararlarında zorlandıklarını, ertelediklerini veya iptal ettiklerini gözlemlediklerini kaydeden Ersoy, "Böyle bir süreçte, bireysel yıllık kiralama getirdiği avantajlar ile önemli bir alternatifi temsil ediyor" dedi.

Bu haber toplam 1941 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim